Cristina, soția lui Denis Ștefan, dezvăluiri despre viața de cuplu: „Sunt mândră de treaba asta”

Cristina, soția lui Denis Ștefan, a dezvăluit detalii din relația lor de cuplu și cum fac față provocărilor zilnice împreună.

Cristina, soția lui Denis Ștefan, dezvăluiri despre viața de cuplu: "Sunt mândră de treaba asta"

Cristina și Denis Ștefan sunt căsătoriți din anul 2013, iar împreună au două fiice superbe, Delia și Dominique. Fosta dansatoare la emisiunea TV Cronica Cârcotașilor și actorul se înțeleg de minune, iar după aproape 10 ani de căsnicie, cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.

Soția lui Denis Ștefan, Cristina, detalii despre relația de cuplu

Vedeta a vorbit despre relația lor de cuplu și viața de familie. Cristina Ștefan a declarat pentru Ego.ro că se bucură nespus de faptul că, după atâția ani de carieră, soțul ei este printre cei mai îndrăgiți actori. Întrebată dacă a fost vreodată geloasă pe admiratoarele lui Denis, vedeta a precizat că este mândră de succesul partenerului ei și nu poate decât să se bucure.

„Îți dai seama că sunt mândră de treaba asta și nu sunt absolut deloc geloasă, din contră. Mi se pare mișto că după atâția ani și după telenovele și după tot ce face el, să fie la fel de apreciat. Este o chestie normală. Mă bucur, nu sunt genul care să dea coate. Nu am nicio problemă, vin fete, fac poze, cu noi, cu el, cu mine. Nu, absolut deloc. (n.r. – nu este geloasă) Nu au fost momente deplasate din partea vreunei fete sau vreunei femei. Cât timp ești cu bun simț, vrei să faci o poză, vrei să schimbi 2-3 cuvinte, nu am nicio problemă.”

În ceea ce privește relația lor, Cristina Ștefan a dezvăluit care este secretul lor. Cei doi se iubesc la fel de mult ca la început și au păstrat armonia în cuplul lor. De asemenea, vedeta a precizat că nu neglijează timpul petrecut în doi. Astfel, Cristina și Denis încearcă să iasă în oraș de două ori pe săptămână sau să se bucure de un weekend departe de griji.

„Nu s-a schimbat, suntem la fel, ne ajutăm. Denis este genul de bărbat implicat. Știu situații în care bărbații poate că au un job cu program fix și atunci nu ai încotro. Uite, la noi, joburile ne permit un program lejer. Este tot ce îmi trebuie. Mai ieșim la evenimente, ne facem timp și pentru noi. (…) Da, trebuie să gestionezi foarte bine timpul și trebuie să îți trăiești și viața. Copiii cresc, sunt pe lângă tine. Ne mai rupem un weekend, plecăm într-un city break. De două ori pe săptămână ieșim, poate la un film. Contează foarte mult în viața de cuplu să aveți timp unul pentru celălalt”, a mai spus soția lui Denis Ștefan.

Citește și:
Care este, de fapt, relația actuală dintre Jennifer Lopez și fosta soție a lui Ben Affleck, Jennifer Garner

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people