Cristina Cioran, dezvăluiri despre nuntă și botezul fiicei sale, Ema

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în luna iulie a anului 2021. Ce spune vedeta despre botezul micuței Ema.

Cristina Cioran, dezvăluiri despre nuntă și botezul fiicei sale, Ema

Cristina Cioran a devenit pentru prima dată mamă anul acesta. Vedeta în vârstă de 44 de ani a născut o fetiță pe data de 18 iulie. Micuța s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Fetița Cristinei Cioran, Ema, a ajuns acasă la începutul lunii septembrie, după aproape două luni petrecute în spital. Acum, vedeta și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, trăiesc unele dintre cele mai frumoase clipe alături de copilul lor.

Tot în luna septembrie Cristina Cioran a vorbit pentru prima dată despre botezul fiicei sale în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de la Prima TV. „Botezul am vrea să-l facem în noiembrie. Vrem să fie veselie, cu lume, dar dacă se va închide țara… Nașii sunt niște prieteni buni”, a declarat actrița la acel moment.

Planurile cuplului au fost date peste cap de situația pandemică din România, așa că actrița și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, au decis să anuleze evenimentul.

„Inițial trebuia să o botezăm în noiembrie, dar am anulat. Am vrea ca la petrecerea de botez să ne vedem și noi cu prietenii, voiam o petrecere mare. Dacă nu s-a putut acum, o vom face la anul, nu e grabă”, a anunțat Cristina Cioran.

Cum lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar autoritățile se pregătesc de noi relaxări ale restricțiilor, actrița și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, au reînceput să se gândească la planurile pentru botezul Emei.

„Vrem să facem botezul. De nuntă… am mai vorbit, o să vedem. Repet, pentru mine este important să ne înțelegem și să fim fericiți și bebelușul sănătos, atât.

Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne dorim să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii cu rudele, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare”. a spus actrița într-un interviu acordat VIVA.

Tot în același interviu ea a vorbit și despre nunta cu partenerul ei, Alexandru Dobrescu, dar și despre momentul în care acesta a cerut-o în căsătorie..

„Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața.

Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară”, a precizat Cristina Cioran.

Citește și:
Cum se menține în formă Cristina Ich. Vedeta și-a dezvăluit secretele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people