Cristina Cioran, primele declarații despre al doilea copil

Cristina Cioran a devenit mamă pentru prima dată în luna iulie a anului 2021. Ce spune vedeta despre al doilea copil?

Cristina Cioran, primele declarații despre al doilea copil

Cristina Cioran a devenit pentru prima dată mamă anul trecut. Vedeta în vârstă de 44 de ani a născut o fetiță pe data de 18 iulie. Micuța s-a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, la Spitalul Municipal din București, deși nașterea ar fi trebuit să aibă loc într-o clinică privată, motiv de panică pentru mama ei, care a mărturisit că este de părere că travaliul i-a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară.

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au fost amândouă diagnosticate cu COVID-19 de Crăciun, lucru care i-a dat emoții proaspetei mame. Vedeta a mers de urgență la spital în Constanța și ulterior cele două au fost transferate la spitalul Grigore Alexandrescu din București. 

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, Cristina Cioran a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă și problemele de sănătate cu care s-a confruntat fiica ei. 

„Se merge la spital cu copilul atât de mic atunci când face febra, când respiră greu, tușește. Nu se stă acasă, sunt chestii periculoase. Eu m-am dus imediat când am văzut că Ema respiră greu. Îi mulțumesc celui care a inventat acea batistă a bebelușului și aparatul de aerosoli.”

Vedeta a adăugat că și partenerul ei, Alexandru Dobrescu, a fost îngrijorat în momentele în care fiica lui a avut probleme de sănătate. 

„Tatăl a fost la fel de stresat ca noi, chiar dacă el nu a fost infectat. La început a crezut și el că e doar o răceala, când o auzea însă pe Ema cum respira s-a panicat. Nu dormeam nopțile, stăteam să vedem cum respiră copilul.”

„La bronșiolita nu a mai făcut febră. E prima oară când se îmbolnăvește de când o avem acasă. Sunt o mamă relaxată și destul de liniștită. Nu mă deranjează că se trezește, că plânge. E dolofănică, prietenoasă și veselă. E minunată, o ador!”, a spus Cristina Cioran. 

De asemenea, Cristina Cioran a făcut și primele declarații despre dorința de a deveni din nou mamă. Vedeta a declarat că ea și partenerul ei se gândesc la al doilea copil. 

„Ne mai dorim un copil. Am vorbit despre asta. Ne-am tot gândit. Nu mă sperie deloc ideea. Acum vom vedea ce ne oferă viitorul”, a declarat Cristina Cioran în emisiunea „Vorbește Lumea.” 

Citește și:
Cum arăta Pavel Bartoș în adolescență. Cu greu l-ai recunoaște

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people