Cosmin Natanticu, declarații surprinzătoare după participarea la Asia Express: „Două mari greșeli am făcut…”

Cosmin Natanticu și soția lui Eliza au rămas printre puținele echipe care participă pe Drumul Împăraților de la Asia Express, sezonul patru.

Cosmin Natanticu, declarații surprinzătoare după participarea la Asia Express: „Două mari greșeli am făcut…”

Probele dificile, spiritul de competiție, dorința de a câștiga, oboseala – toate acestea fac parte din lucrurile cu care s-au confruntat echipele care concurează la show-ul Asia Express difuzat de Antena 1 și care se apropie vertiginos de final.

Cosmin Natanticu, care a participat la Asia Express împreună cu soția lui, Eliza, a fost invitat special în cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 și a făcut o serie de dezvăluiri despre participarea la reality-show-ul momentului.

„Două mari greșeli am făcut când m-am hotărât să merg în Asia Express. Unul a fost că am plecat cu soția și al doilea a fost că n-am ascultat de ea când mi-a spus să ne pregătim și să învăț engleza. Sunt praf, nu știu nicio limbă străină. Ea a vrut să fie mai catolică decât Papa, știa că mergem în prima țară în Turcia și s-a apucat să învețe turca. Nebuna!”, a povestit Cosmin Natanticu pe scena „iUmor”.

În stilul umoristic ce îl caracterizează, Cosmin Natanticu a continuat seria dezvăluirilor, povestind că a plecat în competiția, știind în limba engleză doar cuvinte esențiale, precum: „Te rog, domnule”, „Mulțumesc”, „N-am bani”, „Mi-e foame”. Însă, în momentul în care a fost nevoit să facă autostop împreună cu soția lui, actorul și-a dat seama că trebuia să știe mai multă engleză decât s-ar fi așteptat. Din cauza acestui lucru, actorul a și încurcat unele cuvinte: „Un turc ne-a luat la autostop după 4 ore de așteptat. Și nu că-mi venea să-i pup picioarele, voiam să merg mai sus. Și voiam să-i spun „Ești awesome (n.red: minunat)” și i-am spus „Ești asshole (n.red: dobitoc)”. Mi-a spus Eliza: Dacă nu te bate el, te bat eu, taci!”.

Actorul are și câteva sfaturi pentru cei care doresc să participe la următoarele ediții Asia Express: „Nu te duce în Asia Express dacă ești prost și uiți și pierzi lucruri. Am pierdut plicuri, am pierdut walkie-talkie, mi-am pierdut tinerețea în Asia Express. Sunt uituc, uit lucruri esențiale”, a povestit Natanticu.

Citește și:
Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people