Anunțul făcut de Lidia Buble la Asia Express

Anunțul făcut de Lidia Buble la Asia Express i-a surprins pe cei care credeau că vedeta s-a despărțit de partenerul ei, Harlys Becerra.

Anunțul făcut de Lidia Buble la Asia Express

Anunțul făcut de Lidia Buble la Asia Express i-a luat prin suprindere pe fanii care presupuneau, în ultima perioadă, că vedeta s-ar fi despărțit de partenerul ei, Harlys Becerra. Cântăreața participă alături de sora ei, Estera, la acest sezon al competiției, unde cele două formează o echipă redutabilă, care a reușit să ajungă până în ultima etapă a concursului, luptându-se pentru a ajunge în marea finală.

În ultima ediție televizată a competiției Asia Express, anunțul făcut de Lidia Buble i-a surprins pe fani. Vedeta a fost impresionată de faptul că, la una dintre probe, i-a fost legat la mână un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste. Acela a fost momentul în care Buble a recunoscut că ar vrea să se căsătorească.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul, pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a fost anunțul făcut de Lidia Buble.

Lidia Buble este de câteva luni într-o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, care a și vizitat-o în România, unde i-a cunoscut o parte a numeroasei familii. Actorul, însă, nu l-a cunoscut și pe tatăl Lidiei Buble, cel care declarase, încă de când aceasta se afla într-o relație cu prezentatorul TV Răzvan Simion, că nu vrea să știe ce parteneri are fiica sa, urmând să îl cunoască doar pe cel cu care aceasta va decide să își petreacă restul vieții.

Anunțul făcut de Lidia Buble vine după ce, în urma unor postări mai rare pe social media, fanii cântăreței speculaseră că aceasta s-ar fi despărțit de Becerra. Buble declara, cu câteva săptămâni în urmă: „Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta. Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”.

Citește și:
Încă un rol principal pentru Mădălina Ghenea. Alături de cine va juca românca?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people