Daliana Răducan, declarații inedite despre copiii lui Răzvan Simion: „Suntem extrem de apropiați”

Daliana Răducan a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu Ianca și Tudor, copiii lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan, declarații inedite despre copiii lui Răzvan Simion: „Suntem extrem de apropiați”

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează un cuplu de un an. Deși inițial au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului, având în vedere notorietatea de care are parte prezentatorul TV, în ultima vreme cei doi s-au afișat împreună la diferite evenimente, cum ar fi la botezul lui Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil, și nu se sfiesc să își expună cât se poate de public afecțiunea și admirația pe care și le poartă reciproc.

Daliana Răducan a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre copiii lui Răzvan Simion și cum se înțelege cu aceștia. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” are doi copii, pe Ianca, în vârstă de 17 ani, și pe Tudor, în vârstă de 13 ani, alături de fosta lui soție, Diana, de care s-a despărțit în 2015. „Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.”

Partenera prezentatorului a trecut peste emoțiile firești pe care le-a avut la prima întâlnire cu Ianca și Tudor, iar acum sunt extrem de apropiați. „Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a adăugat Daliana Răducan pentru revista VIVA!.

De asemenea, acum câteva luni, Răzvan Simion publicat pe Instagram o imagine inedită în care apare alături de iubita lui, însă nu doar atât. În fotografie mai apar și cei doi copii ai matinalului – Ianca și Tudor. Încă de atunci fanii celor doi au constatat că Daliana se înțelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion, dovadă fiind chiar această imagine. „Serile noastre” este descrierea pe care prezentatorul Antena 1 a folosit-o pentru fotografie.

Relația dintre Daliana Răducan și Răzvan Simion a început în urmă cu aproximativ un an, după ce prezentatorul TV a anunțat public că el și Lidia Buble au decis să se despartă după cinci ani de relație. Daliana este arhitectă, iar în trecut a făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV.

Citește și:
Cristina și Denis Ștefan și-au botezat fiica cea mică. Imagini emoționante

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people