Cum s-au înțeles Lidia Buble și Elwira Petre la Asia Express? Dezvăluirea cântăreței despre soția lui Mihai Petre

Lidia Buble și Elwira Petre au format o echipă redutabilă la Asia Express - Drumul Împăraților, iar Buble a făcut o mărturisire neașteptată despre soția lui Mihai Petre.

Cum s-au înțeles Lidia Buble și Elwira Petre la Asia Express? Dezvăluirea cântăreței despre soția lui Mihai Petre

Lidia Buble și Elwira Petre au făcut echipă la Asia Express, în cadrul unei serii de probe care a presupus și schimbarea partenerilor. Cele două au câștigat jocul pentru amuletă, învingându-i pe Mihai Petre și Cosmin Natanticu și demonstrând că viteza și forța fizică sunt atuuri de care se bucură din plin. Cele două și-au câștigat astfel și un avantaj în joc, stabilind ordinea în care celelalte echipe porneau în îndeplinirea misiunilor, dar au și obținut, fiecare, câte 1000 de euro.

Însă Lidia Buble și Elwira Petre au făcut și mai departe o echipă redutabilă, iar Lidia Buble chiar și-a mărturisit admirația față de partenera ei ocazională, care i-a înlocuit pentru o etapă coechipiera, pe Estera Buble, sora sa. „Elwira e peste Mihai în momentul acesta! Toată lumea spune Mihai Petre, Mihai Petre, vă spun eu, este de fapt Elwira, e foarte războinică! Eu mă bucur că am reușit să câștigăm o amuletă în formula asta”.

Și Elwira Petre a făcut mărturisiri despre cum s-a simțit în competiție: „Toată noaptea m-am gândit la ce o să se întâmple. Nu știam cum o să fie, cum se va calcula. Ne-am gândit că poate intră două perechi la imunitate. Nu îmi mai simțeam brațele, abia așteptam să ne spună Irina verdictul”.

Lidia Buble și Elwira Petre vor trece din nou la statutul de adversare directe, cunoscut fiind faptul că Elwira și Mihai Petre formează cea mai competitivă echipă din cadrul emisiunii prezentate de Irina Fodor, care a reușit să obțină în mai multe rânduri imunitate și despre care există deja speculații că va câștiga, în cele din urmă, concursul. În prezent, în competiție au mai rămas doar cinci echipe, după eliminea Patriziei Paglieri și a fiului său, Francesco. Acestea sunt formate din Lidia Buble și Estera Buble, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Mihai Petre și Elwira, Adriana Trandafir și Maria Speranța, și Eliza și Cosmin Natanticu.

Citește și:
Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people