Mihai Petre e acuzat de fani că are un comportament inadecvat față de soția lui

Mihai Petre e acuzat de fanii de pe Instagram că are un comportament nepotrivit față de soția lui în cadrul emisiunii Asia Express, la care cei doi participă în echipă.

Mihai Petre e acuzat de fani că are un comportament inadecvat față de soția lui

Mihai Petre e acuzat de fani că are un comportament nepotrivit față de soția lui, Elwira Petre, la Asia Express. De altfel, cei doi concurenți se află în fruntea clasamentelor emisiunii, s-au bucurat în mai multe rânduri de imunitate, și chiar se zvonește că cei doi vor câștiga, în cele din urmă, acest sezon al competiției difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Ce este drept, Mihai și Elwira Petre formează una dintre cele mai puternice, ambițioase și disciplinate echipe din competiția prezentată de Irina Fodor. Însă acum Mihai Petre e acuzat de fani că unele aspecte ale comportamentului său lasă de dorit. Petre, considerat o persoană dură încă din perioada în care servea drept membru în juriul altei competiții, s-a dovedit și la Asia Express la fel de intransigent și chiar irascibil, atunci când tensiunile din concurs ating cote maxime. Fanii show-ului nu au putut să nu observe limbajul uneori agresiv al fostului jurat de la Românii au talent, și l-au taxat pe acesta în online.

Nu doar că Mihai Petre e acuzat că se poartă urât cu soția sa, dar aceasta a și fost sfătuită de fani, pe contul său de Instagram, să nu tolereze derapaje din partea soțului și coechipierului său. „Încearcă să nu te mai lași călcată în picioare de acest individ care este soțul tău. Peste câțiva ani fetele tale se vor uita pe Internet și oare ce vor spune? Dacă în fața camerelor de vedere se comportă așa, în casă nici nu vreau să mă gândesc”, i-a recomandat un fan Elwirei Petre. „Dați dovadă de multă răbdare și diplomație cu Mihai, soțul 🌹🙂”, i-a scris altcineva acesteia într-un comentariu public.

Desigur, Mihai Petre e acuzat că ar fi agresiv și cu alți concurenți de cei care îl urmăresc pe contul său de Instagram, dar există și fani care încearcă să găsească explicații pentru comportamentul acestuia. „Petre, din dorința de a câștiga, este agresiv cu toată lumea, șoferi, lumea de pe stradă… Urât comportament.” și „Comportamentul lui Mihai lasă de dorit, atât față de soția lui, cât și față de ceilalți.”, au fost alte comentarii la postările acestuia.

Citește și:
Imagine emoționantă cu cei doi copii ai cuplului Cabral & Andreea Ibacka. Cum arată mezinul familiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people