Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz la Românii au talent 2021

Emisiunea "Românii au talent" s-a întors la PRO TV, iar prima ediție a impresionat din toate punctele de vedere.

Povestea emoționantă a lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz la Românii au talent 2021

Emisiunea „Românii au talent” s-a întors la PRO TV, iar prima ediție a impresionat din toate punctele de vedere, în special datorită lui Filip Cioc, puștiul nevăzător care a obținut primul golden buzz din acest sezon.

„Neașteptatul este ingredientul principal în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu la finalul unui moment care l-a impresionat. Afirmația lui ar putea defini prima ediție a acestui sezon care a adus lecții de viață, momente cu un grad ridicat de periculozitate și o interpretare încărcată de o emoție pe care nu vom uita curând!

Filip Cioc este primul concurent calificat deja în semifinale. Puștiul de doar 10 ani are o poveste specială: „Văd cu ochiul drept destul de mult ca să mă descurc. Iar cu ochiul stâng nu la fel de mult”, a declarat el. Și a completat: „Muzica îmi alină supărarea”… și asta a demonstrat pe scenă. Vocea caldă a lui Filip Cioc a adus o emoție pe care toți jurații au simțit-o, iar Florin Călinescu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu.

Filip Cioc a emoționat o întregă Românie cu vocea sa, dar și cu povestea sa de viață. Filip este din Galați și studiază la o școală normală, deși condiția lui este specială. S-a născut prematur, iar părinții au luptat să îi ofere o șansă de a avea o vedere cât de cât funcțională. În acest moment, vederea lui Filip Cioc nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca.

A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și – la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la televizor.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin și Cristian Lucache, Florina Doboș, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu și Duo Alansia.

O altă premieră pe care noul sezon a adus-o este legată de public. Dacă până acum ne-am obișnuit să auzim încurajările celor din sală, de data aceasta sala va fi goală. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”.

Și masa juriului a suferit modificări, Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu având fiecare un buton de golden buzz. Însă nu sunt singurii, pentru că și Pavel Bartoș și Smiley beneficiază de un astfel de buton.

Citește și:
Smiley a cucerit internetul cu cea mai frumoasă imagine în care apare alături de Gina Pistol însărcinată

Foto: PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people