Copiii lui Jennifer Lopez sunt la curent cu Bennifer

Ce au aflat gemenii Maximilian și Emme despre iubitul mamei lor.

Copiii lui Jennifer Lopez sunt la curent cu Bennifer

Jennifer Lopez nu și-a făcut griji, aparent, de modul în care gemenii de 13 ani pe care îi are cu Marc Anthony, Maximilian și Emme, ar reacționa la relația ei cu Ben Affleck. „Știau că mami iese cu el, le-a spus ea”, a povestit o sursă, în exclusivitate pentru In Touch.

„Jen a fost foarte atentă la cum să-l prezinte pe Ben lui Emme și Max, dar s-au întâlnit,” spune sursa, dezvăluind că fiul lui J. Lo l-a recunoscut pe actorul de 48 de ani dintr-unul din filmele sale de succes. „Ei știu că este actor, Max l-a cunoscut din Batman, așa că a fost impresionat. Emme nu știa exact că el era, dar a dat niște search-uri.”

După cum a declarat și într-un interviu acordat revistei WSJ, relația cu copiii ei este extrem de importantă pentru ea, iar timpul petrecut împreună în pandemie nu a făcut decât să o consolideze. „Copiii ei sunt atât de isteți, încât Jen nu încearcă să le ascundă nimic din ce ar putea găsi cu ușurință online”, a mai spus sursa In Touch.

Cântăreața și femeia de afaceri s-a despărțit, fără explicații publice, de Alex Rodriguez în aprilie 2021, fix când toată lumea aștepta data nunții. Spre surprinderea absolută a fanilor, Bennifer sunt acum din nou împreună, la 17 ani de la despărțirea lor, lucru care o face pe Jennifer să vrea să renunțe la Miami pentru California. „E genul căreia îi plac începuturile curate, cu o pagină albă, lucru pe care-l aplică și relațiilor”, a declarat o sursă. „Acum că ea și Ben sunt împreună, cu siguranță se îndreaptă spre construirea unui parteneriat solid. O nouă casă este o necesitate pentru ea.”

„A-Rod este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins”, a declarat o sursă pentru E! News.

Citește și:
Imaginile care confirmă că JLo și Ben Affleck sunt împreună din nou 

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people