Ce părere are Alex Rodriguez despre posibila împăcare dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Chiar dacă fanii lui J.Lo si ai lui Ben Affleck sunt în culmea fericirii, nu același lucru se poate spune si despre Alex Rodriguez.

Ce părere are Alex Rodriguez despre posibila împăcare dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck?

Bennifer, așa cum a fost supranumit între 2002 și 2004 cuplul format din Jennifer Lopez și Ben Affleck, ar mai putea avea o șansă. Potrivit surselor apropriate, cei doi au petrecut o vacanță de o săptămână în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club în Big Sky.

Complexul rezidențial găzduiește și alte celebrități, precum Bill Gates, Justin Timberlake și Jessica Biel.  O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, că cei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită”. În plus, Page Six a raportat că Affleck a fost văzut la casa din California a lui Jennifer Lopez, și că aceasta chiar a „trimis după el” o mașină Escalade care, după întâlnire, l-a și condus înapoi acasă pe actor. „Oamenii de la pază l-au luat de la o locație în apropiere și l-au lăsat acasă după ce a petrecut câteva ore la ea acasă.”

Deși fanii celor doi sunt mai mult decât încântați de posibilă împăcare a celor doi, nu același lucru se poate spune și despre Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui J.Lo.

„A-Rod este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins.”, a declarat o sursă pentru  E! News. Potrivit unei alte surse, Alex este extrem de întristat de apropierea dintre Lopez și Affleck. Ba mai mult decât atât, fostul sportiv chiar ar fi încercat să o contacteze pe Jennifer pentru a-i spune că este deranjat de acțiunile ei.

Însă, se pare că Lopez nu este dispusă să îi mai ofere o a doua șansă. „Nu este interesată să reaprindă nimic cu A-Rod. S-a terminat.”, a concluzionat sursa.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people