Înțelegerea ciudată pe care Bill Gates o avea cu soția lui: Miliardarul își petrecea anual un weekend cu fosta iubită

După ce s-a căsătorit cu Melinda Gates, Bill Gates a continuat să petreacă timp cu fosta iubită.

Înțelegerea ciudată pe care Bill Gates o avea cu soția lui: Miliardarul își petrecea anual un weekend cu fosta iubită

Chiar și după ce s-a căsătorit cu Melinda, Bill Gates își petrecea în fiecare an un weekend lung într-o casă pe plajă din Carolina de Nord, împreună cu fosta lui iubită, scrie New York Post.

Fondatorul Microsoft s-a asigurat că Melinda este de acord cu acest aranjament atunci când a luat-o de soție, potrivit unui interviu pe care l-a acordat revistei Time în 1997. „Putem juca putt-putt în timp ce discutăm despre biotehnologie,” a spus Gates despre escapadele sale cu colegii lui de breaslă.

Fosta în cauză este Ann Winblad, căsătorită acum cu Alex, fratele detectiv al actorului Kevin Kline. Se pare că Ann, care e cu 5 ani mai mare decât Bill Gates, a fost atât de importantă în viața lui, încât, atunci când acesta a cerut-o pe Melinda de soție, i-a cerut mai întâi Annei părerea. „Când m-am gândit să mă căsătoresc cu Melinda, am sunat-o pe Ann și i-am cerut aprobarea,” a spus el.

Winblad, o expertă în software, și Bill Gates s-au cunoscut la o conferință IT și au început să iasă împreună în 1984. Excursia lor anuală la casa ei de pe plajă a devenit o tradiție pentru cuplu, una la care nu au vrut să renunțe nici după despărțirea din 1987.

Călătoriile lor, punctate de activități sportive, plimbări pe plajă și conversații lungi, erau un mod de a-și împărtăși gândurile despre lume și despre ei înșiși, a spus Winblad într-un interviu. În timpul uneia dintre ele a surprins-o spunându-i că știe că poate face 500 de milioane de dolari, dar nu știe cum ar putea să facă mai mult.

„Și ne miram de modul în care, ca doi tineri suprasolicitați, am început o aventură grozavă la periferia unei industrii puțin cunoscute și ne-a atras în centrul unui univers uimitor,” a mai spus ea.

Ann Winblad

După cum a declarat ea pentru San Francisco Chronicle în 2005, pe vremurile când erau împreună, Winblad câștiga mai mult decât Gates, și ea trebuia să plătească pentru mai tot, o perioadă scurtă, dar memorabilă.

Citește și:

Jennifer Gates face primele declarații despre divorțul părinților ei, Bill și Melinda Gates

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video