Colierul cu diamante al Printesei Diana, scos la licitatie

Colierul cu diamante al Printesei Diana, pe care aceasta l-a purtat cu ocazia uneia dintre ultimele sale aparitii publice, a fost scos la licitatie.

Colierul cu diamante al Printesei Diana, scos la licitatie

Colierul cu diamante al Printesei Diana, purtat de iconica figura regala cu ocazia uneia dintre ultimele sale aparitii publice inainte de moartea sa, din august 1997, a fost scos la licitatie. Daca ti-l doresti, poate fi al tau! Asta daca ai, bineinteles, 12 milioane de dolari!

Superbul colier al Printesei Diana mai este supranumit si „Colierul Lacul Lebedelor” – acesta este realizat manual de fostul bijutier al Coroanei Regale Britanice, Garrard, si este impodobit cu nu mai putin de 178 de diamante si perle.

„Colierul Lacul Lebedelor” se numeste in acest fel pentru ca fost purtat de Printesa Diana la cu ocazia reprezentatiei baletului „Lacul Lebedelor” la Royal Albert Hall, in iunie 1997 – cu doar 2 luni inainte de tragicul accident. Se pare ca bijutierul avea in lucru si o pereche de cercei potriviti pentru a realiza un set impreuna cu colierul, insa acestia nu au mai ajuns niciodata la Printesa Diana.

Citeste si:
Kate Middleton si momentul in care a semanat perfect cu Printesa Diana

La momentul actual, colierul apartine unui cuplu ucrainian care l-a achizitionat pentru aproximativ 600.000 de dolari insa, prin licitatie, se asteapta ca pretul colierului cu diamante sa ajunga la 12.1 milioane de dolari.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people