Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge în urma unor complicații ale sarcinii

Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge în urma unor complicații ale sarcinii care i-au provocat sângerări masive și au determinat-o să se interneze în spital.

Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge în urma unor complicații ale sarcinii

Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge după ce a suferit sângerări masive, în urma unor complicații ale sarcinii. Model, personalitate TV, autoare și influencer, Chrissy Teigen este partenera de viață a cântărețului John Legend, împreună cu care mai are doi copii, Luna și Miles. Aceasta se află acum la cea de-a treia sarcină, care se dovedește a fi și cea mai dificilă.

Vedeta a declarat încă de duminică că a fost nevoită să se interneze din cauza unor sângerări masive și le-a povestit fanilor săi că placenta sa este deficitară și că îi pune în pericol sarcina, deși, pentru moment, atât ea, cât și fătul se simt bine. Însă ieri Chrissy Teigen a primit transfuzii de sânge, după ce pierderile s-au accentuat.

Într-o postare pe feed-ul său de Instagram, dar și într-o serie de stories, Teigen a povestit că a primit transfuzii de sânge, dar și că lucrul acesta „sună mult mai dramatic decât este. E ca o perfuzie, dar în loc de fluide, este sângele altui om acolo.” Teigen a folosit pentru vestea aceasta o fotografie din noaptea anului nou care o înfățișează cu o mină dezamăgită, și a glumit că imaginea are sens acum, după ce 2020 s-a dovedit un an prost pentru întreaga lume.

Într-o serie de Instagram stories, Teigen a documentat procedura primirii unor transfuzii de sânge, fotografiind un ghid pe care îl primesc pacienții care urmează să treacă prin acest proces și a îndemnat oamenii să doneze sânge.

„Chiar simt că am pe altcineva în mine acum, ceea ce e un sentiment ciudat.” Modelul a dezvăluit și faptul că a avut o reacție alergică la sângele primit, ceea ce a făcut-o să se întrebe în legătură cu proveniența acestuia.

„Pun pariu că sunt oameni acolo care s-ar înfuria dacă ar primi sângele meu. Cum ar fi fanii lui Trump (MAGA person, în original, făcând aluzie la sloganul de campanie al lui Donald Trump, Make America Great Again, n.red.) care ar zice: Ăsta e sângele lui Chrissy? Nuuu!”

Înainte de a primi transfuzii de sânge, Chrissy Teigen a vorbit despre motivele pentru care s-a internat după ce a petrecut mai multe săptămâni în pat, încercând să își protejeze sarcina.


Citește și:
Gina Pistol a confirmat că este însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people