Chrissy Teigen a fost internată în urma unor complicații ale sarcinii

Chrissy Teigen a fost internată în spital în urma unor complicații ale sarcinii, și a mărturisit că a avut parte de sângerări abundente în ultima lună.

Chrissy Teigen a fost internată în urma unor complicații ale sarcinii

Chrissy Teigen a fost internată în spital, după cum chiar ea le-a mărturisit fanilor pe propriile conturi de socializare, în urma unor complicații ale sarcinii. Model, personalitate TV, influencer și autoare, partenera muzicianului John Legend se află acum la cea de-a treia sarcină, care se dovedește, pentru moment, dificilă.

Chrissy Teigen a fost internată în spital duminică, după ce, le-a declarat ea urmăritorilor, a avut parte de sângerări abundente în ultima lună. În vârstă de 34 de ani, ea se află acum la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

„Știți cu toții că am stat la pat de câteva săptămâni și că am luat asta foarte în serios. Mă ridic repede să merg la toaletă și asta e tot, fac băi de două ori pe săptămână, fără să fac duș, cât mai scurt cu putință. Dar sângeram într-una. Sunt aproape la jumătatea sarcinii și sângerările nu se opresc de aproape o lună. Vorbim de ceva mai mult decât o menstruație, fetelor, și în mod cert nu sunt doar pete. Multe femei au parte de astfel de sângerări mici și asta e, de obicei, în regulă. Dar la mine e mult”, a spus aceasta. Ea a anunțat și că primește transfuzii de sânge.

Deși Chrissy Teigen a fost internată pentru o perioadă, ea a declarat că în acest moment se simte bine, și la fel și sarcina ei, dar că „placenta mea e foarte, foarte slabă”. Teigen a spus și că sarcina merge mai bine din punct de vedere al dezvoltării fătului decât atunci când a fost însărcinată cu ceilalți copii ai săi, Luna și Miles, că fătul se mișcă mult mai mult și mai devreme.

Știrea că Chrissy Teigen a fost internată i-a determinat pe o mulțime dintre fanii săi să își dea cu părerea despre starea sa de sănătate pe rețelele sociale, motiv pentru care vedeta le-a atras atenția. „Chiar dacă sunteți doctori, nu pot să exprim cât de mult mi-aș dori să nu mai ghiciți ce am și să nu mă mai diagnosticați pe Twitter. Am medici foarte buni care știu întreg istoricul. Împărtășesc multe cu voi, dar nu chiar totul”, a mai spus aceasta.

Citește și:
Amanda Seyfried a devenit mamă pentru a doua oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people