Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Charlize Theron a suferit de depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme pentru cel mai nou film al său.

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Charlize Theron joacă rolul unei mame supraponderale în noul ei film „Tully”, un rol pentru care a trebuit să se îngrașe 22 de kilograme.

Charlize Theron a declarat pentru Entertainment Tonight că a fost nevoită să se îngrașe atât de mult pentru film, iar acest lucru a făcut-o să se confrunte cu depresia. Stilul ei de viața s-a schimbat complet în acea perioadă, însă a vrut ca interpretarea ei să fie cât mai bună.

„Am vrut să mă simt la fel ca această femeie, și cred că în felul acesta m-am apropiat de ea și de acea mentalitate”. Charlize a făcut orice pentru a se îngrășa pentru rolul său, ea dezvăluind că mânca macaroane cu brânză la ora 2 noaptea, programându-și chiar și o alarmă.

Schimbările în alimentație și în stilul de viață au făcut-o pe actriță să se confrunte cu depresia: „A fost o surpriză mare pentru mine. M-am confruntat cu depresia. Pentru prima oară în viața mea am mâncat foarte multe alimente procesate și am băut mult prea mult zahăr. Nu a fost prea distractiv să fii pe lângă mine în timpul acestor filmări.”

A post shared by Tully (@tullymovie) on


Actrița a declarat că a fost o provocare să își păstreze greutatea și ajunsese să mănânce burgeri la micul dejun. „Primele trei săptămâni sunt mereu distractive pentru că ești ca un copil într-un magazin de bomboane. Apoi, după această perioadă, distracția s-a încheiat. Brusc, te-ai săturat să mănânci atât de multâ mâncare și devine practic un job”, a adăugat Charlize.

Schimbarea i-a șocat și pe cei doi copii ai actriței, Jackson și August, care au crezut inițial că mama lor este însărcinată.

Charlize Theron a vorbit și despre cât de greu a reușit să slăbească, aceasta având nevoie de un an și jumătate pentru a reveni la greutatea inițială. Actrița a mai trecut prin aceste schimbări pentru filmul „Monster” (pentru care a primit și un premiu Oscar), însă medicul său i-a explicat că este un proces complet diferit să slăbești la 43 de ani față de 27 de ani (vârsta pe care o avea actrița atunci când a filmat această peliculă).

Filmul „Tully” va fi lansat primăvara aceasta. Charlize Theron joacă rolul lui Marlo, o mamă a trei copii care primește un cadou de la fratele ei, o bonă. Ea formează o legătură specială cu tânăra bonă Tully.

Citește și:
5 lucruri pe care nu le stiai despre Charlize Theron

Foto: PR, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people