Cea mai controversată rochie de mireasă a verii, purtată de Kim Kardashian West

Kim Kardashian a postat noi fotografii cu rochia de mireasă pe care a purtat-o săptămâna trecută, la un eveniment organizat de Kanye West.

Cea mai controversată rochie de mireasă a verii, purtată de Kim Kardashian West

Kim Kardashian West a împărtășit câteva imagini noi de la ultimul eveniment de ascultare pe care Kanye West l-a organizat la Chicago înainte de lansarea oficială a albumului Donda.

Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a postat imagini cu casa din copilărie recreată a lui West și cu un moment special în care fiica lor, North, în vârstă de 8 ani, și prietenul ei, Ryan, s-au alăturat rapperului de 44 de ani pe scenă. Kardashian a postat și o fotografie cu ea în rochia de mireasă cu trenă, din colecția Balenciaga Haute Couture FW 2021.

Fondatoarea KKW Beauty a jucat propriul său rol la eveniment, părând să se căsătorească din nou. Un voal semitransparent îi acoperea fața și, cu muzică de nuntă pe fundal, Kardashian a înaintat prin stadionul Soldier Field din Chicago, pentru a se întâlni cu artistul cu care se află în plin divorț. Ajunși față în față, West și-a scos masca de schi, dar Kardashian a rămas acoperită, făcând mulți oameni să se întrebe dacă era ea într-adevăr acolo, pe stadion, sau o sosie.

Parcă pentru a înlătura aceste bănuieli, Kardashian a postat și o fotografie în care apare la vestiar, într-o ținută neagră din latex, similară cu cea purtată de West. Saint, fiul ei cu rapperul american îmbrăcat și el în negru, își trage mama de braț.

Potrivit unei surse People, prin recrearea acestei scene de nuntă fostul cuplu a dorit de fapt să demonstreze „un sens mai holistic al iubirii, ca forță vindecătoare”, mai degrabă decât să sublinieze o schimbare a statutului relației lor.

Evenimentul organizat de West a fost controversat nu numai din cauza acestei scenografii de cuplu, dar și din cauza faptului că rapperul nu a impus ca publicul să fie vaccinat. Asta în condițiile în care stadionul a fost plin, iar numărul de infectări cu COVID-19 care impun spitalizare în SUA este din nou pe o pantă ascendentă alarmantă.

Citește și: 
Gucci x Balenciaga nu este doar o colaborare, este ‘o piratare

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people