Ce făcea Melania Trump în timpul manifestațiilor de la Capitol Hill. Detaliul care i-a șocat pe toți angajații de la Casa Albă

O sursă de la Casa Albă a făcut declarații cu privire la Melania Trump și la ceea ce făcea în timpul incidentelor de la Capitol Hill.

Ce făcea Melania Trump în timpul manifestațiilor de la Capitol Hill. Detaliul care i-a șocat pe toți angajații de la Casa Albă

Pe data de 6 ianuarie 2021, mai mulți susținători ai lui Donald Trump au luat cu asalt Capitol Hill. În urma incidentelor, cinci persoane și-au pierdut viața, iar peste 50 de persoane au fost rănite.

O sursă de la Casa Alba a declarat că mai mulți au încercat să o ajute pe Melania Trump atunci, însă au fost luați prin surprindere de reacția ei. „Doamna Trump aranja calmă figurine de porțelan pentru o ședință foto pentru un nou album despre artefacte prezidențiale. Nu a spus nimic. A tăcut și a continuat să aranjeze o vază pentru ședință.” Stephanie Grisham, șefa de cabinet a Melaniei Trump, și-a dat demisia în urma incidentelor violente care au avut loc la Capitoliu.

Aceeași sursă de la Casa Albă a declarat că Donald Trump a fost furios nu pe atacul în sine, ci pe răul făcut la adresa propriei sale imagini. „El era furios, nu pentru infracțiunile îngrozitoare pe care le comiteau, ci pentru că se simțea jenat. Când au luat cu asalt pentru prima dată Capitoliul, el se bucura. Aceștia erau oamenii lui. Dar când a văzut imaginile cu bărbatul pe jumătate dezbrăcat, a început să se plângă că arăta ieftin. Chiar și într-unul dintre cele mai grave momente din istoria americană, el se gândea la imaginea sa. El nu a înțeles amploarea dezastrului.”

Ba mai mult, potrivit Daily Mail, Donald Trump a ignorat ore în șir apelurile vicepreședintelui Mike Pence pentru a scoate manifestanții din Capitoliu. „De ce ar trebui să fac asta? Acești oameni sunt susținătorii mei”, a spus Donald Trump.

Donald Trump a fost blocat de Twitter pentru că postările ar fi incitat la violență și ar fi conținut afirmații false cu privire la fraudarea alegerilor. Ulterior, și Facebook a recurs la aceeași măsură. Fiica și consiliera președintelui, Ivanka Trump, a scris pe Twitter că cei care au atacat Capitoliul din Washington sunt patrioți, dar mai târziu a șters exprimarea, cerând reinstaurarea liniștii.

Citește și:
Regé-Jean Page, starul din Bridgerton, vorbește despre relația amoroasă cu Phoebe Dynevor, colega lui din serial

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people