Ce decizie au luat Prințul Harry și Prințul William cu privire la statuia Prințesei Diana

Relația dintre Prințul Harry și Prințul William este tot mai tensionată, lucru confirmat și de ultima decizie pe care au luat-o.

Ce decizie au luat Prințul Harry și Prințul William cu privire la statuia Prințesei Diana

Deși dezvelirea statuii în onoarea Prințesei Diana ar fi trebuit să fie un eveniment care să îi apropie pe Prințul William și fratele său, Prințul Harry, lucrurile stau cu totul diferit.

În anul 2017, Prințul Harry și Prințul William au dezvăluit prin intermediul unei declarații comune că plănuiesc amplasarea unei statui în grădinile Palatului Kensington, acolo unde au locuit alături de Prințesa Diana. „Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre și este momentul potrivit să recunoaștem impactul său pozitiv din UK și din jurul lumii. Mama noastră a influențat atât de multe vieți. Sperăm că statuia îi va ajuta pe cei care vizitează Palatul Kensington să se gândească la viața și moștenirea ei”, spuneau cei doi în 2017 într-un comunicat de presă.

Statuia, care a fost realizată de artistul Ian-Rank Broadley, va fi instalată în Grădina Sunken pe data de 1 iulie 2021, atunci când Prințesa Diana ar fi împlinit vârsta de 60 de ani. Admiratorii familiei regale așteaptă cu nerăbdare acest eveniment în special pentru faptul că i-ar putea apropia pe Prințul William și Prințul Harry, având în vedere neînțelegerile dintre cei doi. Relația lor a fost tensionată în ultimul an și jumătate, de când Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală britanică și să renunțe la titlurile și îndatoririle lor, lucru amplificat și de declarațiile surprinzătoare făcute în interviul exploziv acordat lui Oprah Winfrey.

O sursă a declarat recent pentru The Sun faptul că Harry și William au insistat să aibă discursuri separate la dezvelirea statuii regretatei lor mame, apărând astfel și destul de multe îngrijorări cu privire la faptul că nu vor putea să lase deoparte tensiunile dintre ei pentru acest eveniment special. „Vor fi fizic împreună la ceremonie, dar vor să susțină discursuri separate. S-a crezut că vor avea o declarație comună, dar nu este cazul. Fiecare a insistat să își pregătească propriul discurs.”

Tom Bradby, jurnalistul care este prieten atât cu Prințul Harry, cât și cu Prințul William de ani de zile, a mărturisit că relația celor doi a fost complicată în ultima vreme. „Lucrurile erau simple pentru ei dacă nu se certau. Duceau o viață liniștită. Însă relația a devenit dificilă în ultimul an și jumătate”, a declarat Bradby pentru London Times.

Citește și:
Meghan Markle este acuzată că a plagiat cartea pentru copii pe care a scris-o

Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video