O nouă lovitură pentru Meghan Markle din partea familiei regale

Regina Elisabeta a II-a i-ar fi interzis lui Meghan Markle să mai poarte bijuteriile din Colecția Regală a familiei.

O nouă lovitură pentru Meghan Markle din partea familiei regale

Tensiunile dintre Meghan Markle și familia regală nu par să se termine prea curând. Potrivit publicației The Sun, Regina Elisabeta a II-a i-a interzis soției Prințului Harry să mai împrumute bijuteriile ce fac parte din Colecția Regală.

Colecția Regală include sute de bijuterii istorice, inclusiv coliere cu diamante, broșe și diademe, dar și tiara Queen Fringe, ce poate fi purtată și sub forma unui colier și a fost realizată pentru Regina Mary de Teck în 1919. Printre acestea se află de asemenea și bjuteriile purtate în trecut de Prințesa Diana.

În schimb, Kate Middleton a fost adeseori surprinsă purtând bijuterii din Colecția Regală, inclusiv faimoasa tiara The Cambridge Lover’s Knot.

Nu este însă pentru prima oară când Meghan Markle nu se poate bucura de bijuteriile familiei regale. Se pare că faimosul inel de logodnă al lui Kate Middleton îi aparținea de fapt Prințului Harry. Potrivit declarației făcute de fostul majordom al familiei, Paul Burrell, Prințul Harry l-ar fi moștenit de la Prințesa Diana, însă a decis să i-l ofere fratelui său, Prințul William.

„Sigurul lucru pe care l-a păstrat de la mama sa, i l-a dat fratelui său. Este un gest altruist, bun, exact cum era și Diana”, a declarat Paul Burrell, anunță site-ul Birmingham Mail.

În plus, s-a aflat recent și faptul că Prințul Charles, tatăl Prințului Harry, este dispus să „simplifice” monarhia pentru a economisi bani. Dezvăluirea a venit din partea autoarei și biografei regale Angela Levin, care consideră că acesta ar fi momentul în care Harry și Meghan Markle, care locuiesc în prezent într-un conac în valoare de 11 milioane de lire sterline din California, alături de fiul lor, Archie, să aibă parte de o dezamăgire venită din partea familiei regale. 

Prințul Charles și Prințul William au fost pregătiți să discute despre viitorul monarhiei, inclusiv despre membrii familiei care ar trebui să își continue activitățile din postura de membru al familiei regale, după moartea Prințului Philip. Mai mult, membri superiori ai familiei regale ar putea fi doar Prințul Charles, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte. Alți membri ai familiei ar putea fi încurajați să muncească pentru a se întreține și își pot pierde titlurile.

După cum știm până acum, Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat să mai fie membri activi ai familiei regale în martie 2020, când s-au mutat în Statele Unite ale Americii și au început să câștige profit din colaborările cu Spotify sau Netflix. Parteneriatele cu cele două platforme le-au adus venituri în valoare de aproximativ 100 de milioane de lire sterline.

Citește și:
Primele imagini cu Meghan Markle și Archie, de la întoarcerea Prințului Harry în Statele Unite

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video