Ce decizie au luat Antonia și Alex Velea cu privire la cei doi copii

Antonia a vorbit despre Dominic și Akim, cei doi băieți pe care îi are împreună cu partenerul ei de viață, Alex Velea.

Ce decizie au luat Antonia și Alex Velea cu privire la cei doi copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim. Artista a fost căsătorită în trecut cu Vincenzo Castellano, care este tatăl primului său copil, o fetiță pe nume Maya, născută în 2010.

Alex Velea și Antonia trăiesc o poveste de dragoste de 10 ani, iar în vara anului 2021 s-au logodit. Fanii lor așteaptă cu nerăbdare momentul în care se vor căsători. În cadrul unui interviu pentru unica.ro, artista a vorbit despre educația celor doi băieți pe care îi are împreună cu partenerul ei de viață. Cu ocazia asta, cântăreața a dezvăluit care este decizia pe care ea și Alex Velea au luat-o cu privire la Dominic și Akim. 

„Copiii sunt bine, la școală împreună. Sunt la o școală privată, un loc despre care am avut feedback foarte bun de la prietene care au avut copiii acolo. În plus, pe lângă faptul că învață atât de multe lucruri într-un mod plăcut și că se simt bine alături de colegii lor, este esențial pentru noi ca părinți să credem că a fost o decizie corectă.”

Antonia a mai spus și cum anume reușește să aibă un echilibru între viața profesională și cea personală. Cântăreața și partenerul ei, Alex Velea, își fac timp și pentru momentele petrecute în doi.

„Cu multă organizare și cu sprijinul lui Alexandru și al părinților noștri. Încercăm să ne organizăm programul cât sunt copiii la școală și când vin acasă, să petrecem timp cu ei, iar când avem concerte sau filmări mai lungi, bunicii sunt cei care ne ajută. Le mulțumim enorm pentru tot sprijinul. Da, reușim să mai avem și timp doar pentru noi, inclusiv vacanțe sau cine romantice. E un timp necesar de la care nu ne abatem niciodată, oricât de aglomerat ar fi programul în anumite perioade”, a declarat Antonia pentru unica.ro. 

Citește și:
Lavinia Pîrva a apelat din nou la medicul estetician. Ce procedură a făcut artista

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people