Lavinia Pîrva a apelat din nou la medicul estetician. Ce procedură a făcut artista

Lavinia Pîrva a dezvăluit pe rețelele de socializare că a apelat din nou la medicul estetician.

Lavinia Pîrva a apelat din nou la medicul estetician. Ce procedură a făcut artista

Lavinia Pîrva a dezvăluit pe rețelele de socializare că a apelat din nou la medicul estetician pentru o intervenție la nivelul buzelor. Artista în vârstă de 38 de ani le-a arătat fanilor cum arată imediat după procedura de mărire a buzelor, fiind foarte mulțumită de rezultatul obținut.

Nu este prima dată când soția lui Ștefan Bănică recurge la diverse proceduri pentru a-și accentua trăsăturile, anul trecut mărturisind că a apelat și la lip stripping, o nouă intervenție de remodelare a buzelor.

Lavinia Pîrva, declarații despre operațiile sale estetice

Artista a recunoscut în urmă cu câțiva ani că a apelat la o intervenție estetică la nivelul bustului. În trecut, Lavinia Pîrva a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice, însă artista a ținut să clarifice acest lucru.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!”, spunea artista în decembrie 2019.

Artista declara atunci că nu are nicio operație estetică, însă nu excludea ideea de a-și face.

„În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată!”

„În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze. Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, spunea Lavinia Pîrva pe Instagram.

Citește și:
Cezar Ouatu, declarații neașteptate despre despărțirea de soprana Angela Gheorghiu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people