Ce au in comun regina Letizia si Meghan Markle

Regina Letizia si Meghan Markle au fost persoane obisnuite inainte sa aiba o relatie cu membri ai familiei regale, insa acesta nu este singurul lucru pe care il au in comun cele doua.

Ce au in comun regina Letizia si Meghan Markle

Inainte de a se marita cu Printul Spaniei, in anul 2004 Letizia studia jurnalismul si lucra pentru un lant de ziare Europene. In anumite perioade a lucrat ca reporter pentru CNN. Cand a anuntat ca se va casatori cu Felipe (2003), i-a surprins pe toti, deoarece nimeni nu aflase de relatia lor pana in acel punct.

Devenind regina, succesul a urmarit-o: avea o cariera de succes si se invartea numai prin lumea buna a aristocratilor. Nu este greu sa observam ca asta se intampla si cu Meghan Markle. Desi ea nu este inca logodita cu Printul Harry, este cunoscuta pentru rolul din serialul Suits' dinainte sa inceapa relatia. Dupa dezvaluirea relatiei dintre ei, Meghan, pe langa cariera in televiziune s-a axat pe acte caritabile dar si pe deschiderea propriului site The Tig'.

Ce au cele doua in comun?

Trebuie mentionat ca Letizia si Meghan au fost casatorite inainte de a avea o relatie cu membrii familiei regala. Letizia a fost casatorita cu un professor si scriitor pe numele de Alonso Guerrero Perez in anul 1998, dar au divortat un an mai tarziu. La prima casatorie, Letizia nu a avut parte de casatoria religioasa, ci doar pe cea civila asa ca in momentul in care s-a casatorit cu Felipe la VI-lea a avut parte si de casatoria religioasa.

In anul 2011, Meghan s-a maritat cu producatorul de film Treevor Engleson care i-a fost partener timp de 7 ani in Jamaica. Ce doi s-au separat in 2013, iar divortul a urmat imediat.

Potrivit istoriei engleze, divortul a fost un element esential. Ca sa iti dai seama, trebuie sa urmaresti cateva episoade din The Crown', ca sa iti reamintesti ca sora reginei, Printesa Margareta nu s-a putut marita cu Capitan Peter Townsend care era divortat, in timp ce Regele Edward al VIII lea a declansat o criza nationala cand a abdicat pentru a se casatori cu Wallis Simpson.

Citeste si:
Cum a reactionat Meghan Markle cand a fost intrebata daca spera sa se casatoreasca cu Printul Harry

Din fericire, suntem in anul 2017 cand regulile casei regale nu mai sunt atat de riguroase. Din cauza faptului ca Meghan a mai fost casatorita s-au speculat diverse intrebari cu privire la nunta acestora. Presa se intreaba daca cei doi vor face cununia religioasa la Westminster Abbey. Din 2002, in aceasta biserica este permisa cununarea religioasa a celor care au fost divortati.

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people