Cătălina Grama își dorește să scape de numele de scenă. Care e motivul: „Depășim anumite etape”

Cătălina Grama este cunoscută de fani sub numele ei scenă, și anume Jojo, însă actrița a dezvăluit că dorește să renunțe la acest pseudonim.

Cătălina Grama își dorește să scape de numele de scenă. Care e motivul: "Depășim anumite etape"

Publicul larg o cunoaște pe Cătălina Grama sub pseudonimul Jojo. Numele acesta de scenă îl are încă din adolescență, odată cu debutul în televiziune, trecând de la acel moment mai bine de 25 de ani. Actrița a povestit recent că își dorește să scape de acest apelativ și a explicat și de ce. 

Cătălina Grama a dezvăluit pentru EGO.ro faptul că vrea să scape de pseudonimul Jojo. Actrița consideră că acest nume de scenă a fost potrivit pentru perioada în care a activat în muzică, iar acum nu o mai reprezintă. 

„Eu îmi doresc în secret de ani de zile să scap de ea, dar nu scap și atunci am trăit împreună mult și bine în toți anii ăștia. De ce? Pentru că ne maturizăm, pentru că depășim anumite etape, pentru că cumva acest pseudonim a fost mai degrabă potrivit perioadei mele în care cântam, în care eram puștoaică. Chiar glumeam cu un coleg de-al vostru că-mi spunea mai devreme „doamna Jojo”, dar doamna Jojo e nimic, când o să ajungem la Tanti Jojo, ăla e ultimul nivel. Atunci știi că mai ai puțin de trăit. Vorbesc serios”, a declarat pentru EGO.ro.

În continuare, Cătălina Grama a făcut o comparație cu privire la cântărețele internaționale, cum ar fi Cher, care sunt recunoscute de public sub un nume diferit față de cel din buletin. 

„E foarte ciudat. Când ai apelative ca Cher e fain, dar, pe bune, să-ți zică copiii din cartier „tanti Jojo” e ciudat. Mie mi-au zis. Nu glumesc. Prefer să-mi zică „tanti Cătălina”, a adăugat Cătălina Grama pentru sursa citată anterior. 

Cătălina Grama este de opt ani într-o relație cu Paul Ipate. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fată, pe nume Zora, iar actrița mai are un băiat, Achim, dintr-o relație anterioară.

Citește și:
Lidia Buble trebuie să își înfrunte cea mai mare fobie la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Ce a dezvăluit vedeta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people