Lidia Buble trebuie să își înfrunte cea mai mare fobie la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a dezvăluit vedeta

Lidia Buble participă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble trebuie să își înfrunte cea mai mare fobie la filmările „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce a dezvăluit vedeta

Lidia Buble și-a bucurat fanii când a anunțat pe rețelele de socializare că va participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ce va fi difuzată în curând la Pro TV. Vedeta se numără printre cei 12 concurenți care se vor aventura în cea mai mare provocare a lor de până acum.

Lidia Buble a povestit într-un interviu despre participarea ei la emisiunea de la PRO TV, dezvăluind și care este aspectul de care se teme cel mai mult în jungla din Republica Dominicană, acolo unde au loc filmările.

Cântăreața a dezvăluit care este cea mai mare fobie a ei și va avea cu siguranță de luptat împotriva acesteia în timpul filmărilor. Artista se teme foarte tare de insecte, ceea ce va întâlni din plin în junga Dominicană.

„Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă și să plec. Mă mai întorc peste o oră după ce știu că l-am nimicit pe dușman. Sunt convinsă că acolo o să fie din belșug așa ceva… În rest, nu mi-e teamă de nimic. Îmi place să dorm la înghesuială. Îmi place să mănânc la înghesuială. Îmi plac lucrurile de genul ăsta”, a declarat Lidia Buble pentru pagina de YouTube PRO TV.

Ea a mai dezvăluit că, în schimb, nu se teme de șobolani, șerpi sau șopârle, și că are încredere în șansele ei de a ajunge cât mai departe în competiție pentru că este o fire destul de competitivă.

„Cred că m-aș simți foarte prost să fiu înfrântă sau învinsă de o altă persoană de sex feminin. Depinde totuși despre ce o să fie vorba, fiecare om are limitele lui, Este show-ul din care o să ies un tanc armat”, a mai povestit Lidia Buble în cadrul interviului.

Cine sunt concurenții de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Citește și:
INNA și Deliric, video inedit pe rețelele de socializare. Cum au fost surprinși artiștii

FOTO: Instagram

Vezi şi specii de șerpi din România!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people