Lidia Buble, confesiuni despre viața personală: „Mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt”

Lidia Buble a vorbit cu sinceritate despre viața ei personală. Ce a dezvăluit cântăreața?

Lidia Buble, confesiuni despre viața personală: "Mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt"

În ultima perioadă, Lidia Buble și-a păstrat viața personală departe de ochii publicului. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală. Chiar dacă primește numeroase întrebări pe rețelele de socializare referitoare la o posibilă relație în care ar fi implicată, artista a răspuns acestei curiozități venite din partea urmăritorilor, precizând cu mai multe ocazii că preferă ca acest lucru să rămână un mister, semn că își dorește să fie discretă în ceea ce privește viața ei amoroasă. 

Lidia Buble a fost inviată în podcastul lui Damian Drăghici, iar cu ocazia asta a făcut o serie de confesiuni despre viața ei personală. Cântăreața a spus care sunt sfaturile pe care le-a primit din partea tatălui său când vine vorba despre relații amoroase. 

„Tot ceea ce îmi spune tata de fiecare dată când ajungem la acest subiect este să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. În momentul în care ai credința, ești un om bun și ești drumul cel bun. Tot ce pot eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste atât de frumoasă precum cea a părinților mei. Ei pentru mine sunt modelul meu de dragoste infinită, eternă, fără limite, necondiționată.”

Lidia Buble a continuat să vorbească despre calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul alături de care formează un cuplu. 

„Să mă pună pe mine mai presus de nevoile lui, pentru că asta fac și eu în momentul în care intru într-o relație, dau totul pentru persoana de lângă mine, nu stau să mă gândesc, nici măcar o secundă. Să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt neapărat o persoană cu care se trăiește foarte ușor, să-mi înțeleagă job-ul pe care îl am pentru că nu este ușor. (…) Să mă iubească sincer și să mă susțină în tot ceea ce fac. 

Întotdeauna mi-am dorit să cunosc un om care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu. Întotdeauna mi-a plăcut să cunosc un om care în primă fază să nu știe cine sunt, să se îndrăgostească de mine, că i-am plăcut eu. Să nu știe de Lidia Buble că e artistă”, a declarat Lidia Buble în podcastul lui Damian Drăghici. 

Citește și:
Alexia Eram a absolvit facultatea, iar Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people