Alexia Eram a absolvit facultatea, iar Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de aproximativ cinci ani.

Alexia Eram a absolvit facultatea, iar Mario Fresh i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar relația lor funcționează foarte bine. Iar acest lucru se vede cu ușurință din postările lor pe rețelele de socializare.

La fel s-a întâmplat și într-unul dintre cele mai importante momente din viața fiicei Andreei Esca. Alexia a urmat cursurile unei prestigioase universități din Marea Britanie, iar zilele trecute a avut loc ceremonia de absolvire.

Dacă membrii familiei ei nu au ratat acest moment atât de important pentru tânără, din păcate, partenerul acesteia, Mario Fresh, nu a putut fi alături de ea. Cu toate acestea, a profitat de rețelele de socializare pentru a-i transmite public un mesaj din care să se vadă cât de mândru este de iubita lui.

Artistul a postat pe Instastory o imagine cu fiica Andreei Esca și a felicitat-o pentru reușită: „Mândru rău de tot. Bravo, Cap (n. red. porecla pe care i-a pus-o Alexiei Eram)”, a scris Mario Fresh.

Planuri de căsătorie pentru Alexia Eram și Mario Fresh? Ce a declarat artistul

Fanii se întreabă când anume se vor căsători Alexia Eram și Mario Fresh. Artistul a făcut mărturisiri sincere despre acest subiect în cadrul unei emisiuni de pe canalul de YouTube theXclusive. Spre surprinderea tuturor, în ciuda faptului că el și fiica Andreei Esca sunt împreună de foarte mult timp, cei doi încă nu își fac planuri pentru a face acest pas. 

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel!”.

De asemenea, Mario Fresh a recunoscut că până acum nu a existat un moment în care să simtă să își ceară în căsătorie partenera. Artistul consideră că el și Alexia Eram mai au de parcurs anumite etape până când să se căsătorească.

„Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, a adăugat artistul. 

Citește și:
Alexandru Pițurcă, declarații despre zvonurile conform cărora s-ar fi despărțit de Cristina Ich

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people