Jojo, dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața ei: „Luni în șir nu am fost bine”

Jojo a vorbit deschis despre cel mai dificil moment din viața ei și cum a afectat-o acest episod timp de luni bune.

Jojo, dezvăluiri despre cele mai dificile momente din viața ei: „Luni în șir nu am fost bine”

Jojo este una dintre cele mai cunoscute actrițe din showbiz-ul autohton, care se poate mândri cu o carieră impresionantă. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, vedeta este o sursă de inspirație pentru admiratorii săi. Cu toate acestea, viața nu a fost tot timpul roz, iar artista a vorbit deschis despre cele mai dificile momente prin care a trecut.

Un episod care a marcat-o definitiv pe actriță a avut loc în 2019. Jojo, pe numele său real Cătălina Grama,s-a confruntat cu unul dintre cele mai dificile momente din viața ei. Pierderea bunicii sale, o femeie care i-a influențat existența, a fost o lovitură foarte grea pentru vedetă. Moartea bunicii sale a afectat-o luni bune mai târziu, însă nu doar pe ea, ci și pe restul familiei.

Jojo, despre copilărie și moartea bunicii sale

Într-un interviu acordat pentru Fanatik.ro, Jojo a vorbit sincer despre relația pe care o avea cu bunica ei și cât de mult a însemnat aceasta pentru ea. Aceasta își amintește cu drag despre perioada copilăriei, iar amintirile pe care le-a acumulat au rămas intacte.

„Bunica mea m-a crescut în prima parte a vieții, pentru că mama a trebuit să se întoarcă la serviciu. A fost ca o mamă pentru noi. Bunica era un om iubit de toată familia, a noastră și cea extinsă, cu toate surorile și mătușile și verișoarele. Când a plecat din sat au plâns toți după ea. Ziceau că a plecat Floarea Satului. Cuvântul ei avea mereu greutate. M-a iubit foarte mult, așa cum eram eu. Îmi aduc aminte că avea bunica un Sf. Nicolae, o biciușcă cu care ne amenința. De Sfântul Nicolae ăla au fugit și mama și unchiul meu. Eu eram rea la mâncare așa că mi-l arăta ca să mă sperie. Într-o zi m-am enervat și i l-am făcut bucăți. Am enervat-o groaznic când a dat să-l scoată și era făcut praf. Nu-mi plăcea să fiu amenințată, pusă într-o cutie de unde să n-am voie să ies. Mie mi-a plăcut libertatea”, a declarat Jojo.

Actrița a povestit cât de greu i-a fost atunci când bunica ei s-a stins din viață. Pentru o perioadă de câteva luni, Jojo nu reușea să își revină, iar acest lucru i-a afectat și pe cei din jurul ei.

„Cel mai greu a fost când am pierdut-o pe bunica. Ea era ca un nucleu și familia s-a zdruncinat foarte rău. Atunci nici profesional nu eram bine, personal eram ok, dar moartea ei ne-a zdruncinat pe toți. Luni în șir nu am fost bine, am căzut rău de tot, dar ne-am revenit până la urmă că așa este construită viața. Dar atunci a fost un moment de cumpăna mare, pentru toți din familie, nu numai pentru mine și Paul. Foarte greu ne-am obișnuit cu gândul, am poza bunicii în living și vorbesc cu ea zilnic, îi povestesc tot ce s-a mai întâmplat”, a mai spus actrița pentru sursa citată.

Citește și:
VIDEO: George Buhnici și-a cerut scuze public în urma derapajului său: „Am vorbit ca un mârlan'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people