Carmen Grebenișan, declarații despre problemele întâmpinate în căsnicie: „Mi-aș dori și eu să fiu într-o relație echilibrată”

Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei, Alex Militaru.

Carmen Grebenișan, declarații despre problemele întâmpinate în căsnicie: "Mi-aș dori și eu să fiu într-o relație echilibrată"

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, se cunosc de mai bine de 4 ani. Inițial, cei doi au fost prieteni foarte buni, iar ulterior relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste. S-au căsătorit civil pe 28 august 2021.

Până acum, Carmen Grebenișan a vorbit cu mai multe ocazii despre relația cu soțul ei, dar și despre planurile lor de viitor. Creatoarea de conținut a povestit acum ceva timp faptul că nu este o persoană geloasă, însă își dorește să știe tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. 

„Sunt o persoană dominantă. Probabil, arăt așa cuminte, dar sunt destul de rea. Poate rea e prea mult zis, dar sunt o persoană căreia îi place să controleze absolut tot. Geloasă nu sunt, dar îmi place să știu tot ce se întâmplă. Și dacă sunt geloasă, nu îmi place să arăt că sunt geloasă, pentru că mi se pare că mă face să par slabă și nu-mi arăt niciodată gelozia, chiar dacă există, nu o să o vadă nimeni”, a declarat Carmen Grebenișan într-un interviu pentru Antena Stars, citată de spynews.ro

În continuare, Carmen Grebenișan a mai spus că își dorește să schimbe anumite aspecte când vine vorba de comportamentul ei și a explicat și care este motivul. 

„Sunt o persoană dominantă și încerc să schimb chestia asta în ultimul timp, pentru că nu este prea benefic să fie femeia dominantă, doar dacă își dorește bărbatul asta și mi-aș dori și eu să fiu într-o relație echilibrată, pentru că, până acum, am fost genul de persoană care punea la punct totul, la zid chiar și am resimțit acest comportament, care nu ajută în relație. Cel puțin în relațiile mele, nu m-a ajutat.”

Carmen Grebenișan a dezvăluit și ce părere are despre infidelitate, dar și dacă ar putea trece peste faptul că partenerul a înșelat-o. 

„Aș putea să trec peste, dar nu aș putea să continui relația, deci s-ar termina relația. Aș putea să înțeleg motivele pentru care a făcut asta, însă nu aș putea să continui cu aceeași persoană. Sunt înțelegătoare, înțeleg foarte multe aspecte ale vieții, dar asta nu înseamnă că trebuie să continui în aceeași situație sau să înțelegi omul chiar până la sfârșit. Poate are o problemă, o traumă din copilărie. Înțeleg, dar nu înseamnă că trebuie să continui cu el.”

Citește și:
Eugenia Șerban, declarații sincere despre intervențiile estetice la care a apelat și cum se menține în formă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people