Care este povestea clipului video în care Prințul William o ignoră pe Meghan Markle

Prințul William și Kate Middleton au participat alături de Prințul Harry și Meghan Markle la slujba de Crăciun de la Sandringham, zvonurile despre neînțelegerile dintre William și Meghan fiind întărite de apariția unui clip video.

Care este povestea clipului video în care Prințul William o ignoră pe Meghan Markle

Înainte de perioada sărbătorilor, toată lumea credea că Ducesa de Cambridge și Ducese de Sussex se află într-un conflict. Mai mult, potrivit unor surse, cele două ar fi trebuit să se împace din dorința Reginei, deoarece aceasta nu-și mai dorește atât de multă dramă în familia regală.

Aceste zvonuri sunt false, potrivit apropiaților familiei regale, un lucru care nu poate decât să ne bucure. Cu toate acestea, un alt clip video din ziua de Crăciun a dus lansarea unui alt zvon. În clipul video Meghan pare că vrea să vorbească cu Prințul William, iar acesta își aranjează fularul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ℭ (@katemiddletonvideos) on

În mod evident, o mulțime de persoane au considerat că Ducele de Cambridge a ignorat-o pur și simplu pe Meghan Markle, însă expertul în limbajul trupului, Judi James, a declarat pentru o revistă internațională că există mai mult de atât când vine vorba de o astfel de situație.

„Distanțarea dintre ei ar putea fi cauzată de tensiuni, dar în același timp poate fi reacția lui William la scandalurile regale. După dramele din mariajul părinților săi, William și-a dorit mereu să evite orice fel de gest de afecțiune în public care ar putea atrage atenția asupra presei și acesta ar putea fi un motiv foarte bun, nu faptul că și-ar fi dorit să o evite pe Meghan”, a declarat Judi.

Totodată, expertul a declarat că nu există nici dovezi potrivit cărora Meghan încerca să îi atragă atenția lui William. „La suprafață pare că ea s-a întors să îi zâmbească lui William, în timp ce el continua să își aranjeze fularul”, a spus Judi. Aceasta a declarat că este posibil ca Ducesa de Sussex să îi fi zâmbit lui Kate, ceea ce înseamnă că Prințul William nici nu făcea parte din conversație în acel moment.

Așadar, nu există tensiuni între Prințul William și Meghan Markle!

Citește și:
Meghan Markle a organizat o petrecere cu tematica „Sayonara Zara', după ce a devenit bogată

Foto: Instagram (@kensingtonroyal)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people