Meghan Markle a organizat o petrecere cu tematica „Sayonara Zara”, după ce a devenit bogată

La fel ca cele mai multe femei din întreaga lume, Meghan Markle obișnuia să își achiziționeze piesele vestimentare și accesoriile din magazinele cu prețuri accesibile. Obișnuia....

Meghan Markle a organizat o petrecere cu tematica „Sayonara Zara”, după ce a devenit bogată

Înainte de a deveni unul dintre cel mai bine plătite staruri TV, soția Prințului Harry și Ducesă care locuiește într-un palat, Meghan Markle era ca noi toate. Ceea ce însemna, bineînțeles, că își achiziționa anumite piese vestimentare și accesorii de la brand-uri accesibile precum Zara.

Zara, unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de modă din lume, ne ispitește constant cu piese cool & glam, însă, atunci când situația financiară îți permite, cu siguranță te orientezi către magazine unde vei plăti sume de cel puțin zece ori mai mari.

La fel a procedat și Meghan Markle după succesul serialului „Suits” în care a jucat timp de șapte ani. Mai mult decât atât, o sursă apropiată Ducesei a dezvăluit pentru Vanity Fair că Meghan a sărbătorit într-un mod inedit momentul în care suma pe care o primea pentru rolul din „Suits” a devenit una consistentă.

Ea a organizat în propria casă o petrecere inedită, pe care a denumit-o „Sayonara Zara”, în cadrul căreia a dăruit invitaților toate hainele din garderoba sa, cu excepția pieselor de designer.

Probabil din acest motiv în zilele de azi nu o vedem pe Meghan purtând decât ținute semnate de designeri precum Ralph Lauren, Stella McCartney, Burberry și Givenchy.

Spre deosebire de Meghan, cumnata ei, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, poartă destul de des piese accesibile, precum cele comercializate de Zara, piese care se vând ulterior cu o rapiditate greu de imaginat.

Citește și:
De ce a plâns Kate Middleton în urma unui conflict cu Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people