De ce a plâns Kate Middleton în urma unui conflict cu Meghan Markle

În ultimele săptămâni au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Kate Middleton și Meghan Markle nu se înțeleg.

De ce a plâns Kate Middleton în urma unui conflict cu Meghan Markle

Se pare că un conflict a existat cu adevărat între Kate Middleton și Meghan Markle, iar acesta ar fi avut loc cu câteva zile înainte de nunta Ducesei de Sussex cu Prințul Harry.

Un prieten de familie a confirmat pentru People că „a existat un conflict între Meghan și Kate în privința rochiei Prințesei Charlotte.”

O altă sursă a declarat că au existat „foarte puține probe pentru domnișoarele de onoare. Totul a fost făcut în ultimul minut și a fost destul de stresant pentru toți cei implicați.” Astfel, Kate a plecat de la acea probă în lacrimi, însă nimeni nu știe exact ce anume și-au spus cele două Ducese.

Cu toate acestea, conflictul s-ar fi rezolvat înainte de nuntă, deoarece la recepția organizată seara atât Prințul William, cât și Kate Middleton au părut că se bucură de eveniment.

Din cauza nunții se pare că a existat și un conflict cu Regina Elisabeta, ea refuzând să îi ofere lui Meghan tiara pe care și-o dorea la început. Atunci Harry chiar ar fi țipat la angajați că „Meghan primește ceea ce dorește!”.

În plus, Meghan și Kate se pare că au avut neînțelegeri și în privința angajaților, însă Kensington Palace a dezmințit acest lucru, fiind unul dintre puținele momente în care familia regală confirmă sau infirmă informații despre conflicte interne.

Din luna mai, luna în care Prințul Harry și Meghan s-au căsătorit, cei doi au fost mereu în centrul atenției și relațiile din familia regală se pare că s-au schimbat.

Un alt apropiat al familiei regale a declarat că acest lucru este oarecum normal. „Soțiile schimbă dinamica întotdeauna și amândoi au soții foarte puternice. Dacă aduci două femei independente din lumea reală în lumea regală, atunci ele își vor dori să aibă un impact.”

Citește și:
Încă o dovadă că Prințul William nu este încântat de relația dintre fratele lui și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people