Încă o dovadă că Prințul William nu este încântat de relația dintre fratele lui și Meghan Markle

În urma mai multor declarații ale unor surse apropiate familiei regale, se pare că Prințul William a simțit nevoia să-și protejeze fratele și să-și exprime părerea sinceră în privința relației acestuia cu Meghan Markle.

Încă o dovadă că Prințul William nu este încântat de relația dintre fratele lui și Meghan Markle

Prințul William și-a exprimat părerea contradictorie în ceea ce o privește pe Meghan Markle, în momentul în care a aflat că Prințul Harry o va cere în căsătorie. Potrivit Mail on Sunday, se pare că William nu a crezut că Meghan este potrivită pentru Harry și pentru statutul pe care urma să-l obțină. Declarațiile vin în urma zvonurilor care au circulat în ultima vreme, conform cărora ar exista un conflict între cele două cupluri.

Unul dintre prietenii lui William le-a spus celor de la Mail on Sunday: „Problema este că William și Kate cred că lucrurile s-au întâmplat foarte repede între Harry și Meghan. William, în special, a fost îngrijorat și a simțit că trebuie să-i spună lui Harry ce gândește”.

Moartea mamei lor i-a apropiat și mai mult pe cei doi prinți; având în vedere că Prințul William este fratele cel mare, el a avut mereu grijă să fie alături de Harry și să-și exprime părerea sinceră în legătură cu orice decizia importantă urma să ia acesta. Cu toate acestea, se pare că Harry s-a simțit jignit de comentariile fratelui său, apărându-și soția.

Mai mult decât atât, Kate Middleton le-ar fi spus prietenilor ei că se simte destul de tristă de ceea ce se întâmplă și crede că Harry se schimbă. „Meghan are un caracter puternic, la fel și Kate, deci nu mă surprinde că au existat tensiuni între cele două”, a spus o altă sursă.

În ciuda zvonurilor conform cărora Kate, Prințul William și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis, vor petrece Crăciunul alături de familia Middleton la Conacul Bucklebury în Berkshire, în timp ce Ducele și Ducesa de Sussex ar fi alături de Regina Elisabeta a II-a în Sandringham, cele două familii vor celebra împreună sărbătorile de iarnă.

Citește și:
Michelle Obama a dezvăluit ce sfat i-ar da lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people