Kate Middleton și Prințul William vor schimba tradiția de Crăciun și vor petrecere sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry

În ciuda tuturor zvonurilor care apar în ultima perioadă despre un posibil conflict între cele două familii, se pare că Ducele și Ducesa de Cambridge vor petrecere sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Kate Middleton și Prințul William vor schimba tradiția de Crăciun și vor petrecere sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry

În trecut, Kate Middleton și Prințul William au ales să alterneze petrecerea sărbătorilor de iarnă cu familia, mergând un an cu familia regală la Sandringham și un an la vila Bucklebury cu familia Middleton. Cei doi au mers anul trecut cu familia regală, așadar, teoretic, Ducele și Ducele de Cambridge ar trebui să aleagă să petreacă Crăciunul cu familia lui Kate.

Se pare că lucrurile se schimbă însă și, potrivit Daily Mail, „toată lumea va fi în Norfolk anul acesta”, Sandringham fiind reședința din Norfolk a Reginei. Așadar, Kate Middleton și Prințul William vor petrece sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Totodată, multiple surse apropiate familiei regale au susținut că relația dintre Kate și Meghan nu este motivul pentru care Ducele și Ducesa de Sussex se vor muta, iar relația dintre Harry și William este în continuare apropiată.

Meghan Markle a petrecut pentru prima dată Crăciunul alături de familia regală, iar anul acesta s-ar putea să i se alăture și mama sa, Doria Ragland. În 2017 Meghan și Prințul Harry au stat la Anmer Hall alături de Ducele și Ducesa de Cambridge.

„Au iubit Crăciunul și s-au simțit toți bine”, a declarat o sursă pentru People. „Cred că cele două femei s-au înțeles foarte bine – nu sunt cele mai bune prietene, însă a fost un moment special pe care l-au petrecut împreună „, a adăugat sursa.

Citește și:
Primele declarații oficiale ale Palatului Buckingham despre conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people