Primele declarații oficiale ale Palatului Buckingham despre conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe știri despre un conflict între Kate Middleton și Meghan Markle.

Primele declarații oficiale ale Palatului Buckingham despre conflictul dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Până acum, oficialii de la Palatul Buckingham au refuzat să comenteze știrile apărute pe surse în presa internațională, însă cea mai recentă informație publicată în The Sun i-a determinat pe reprezentanții Casei Regale Britanice să ia atitudine.

Trebuie precizat că se întâmplă extrem de rar ca oficialii de la Palatul Buckingham să comenteze zvonurile care apar în presă, însă știrea din The Sun pare a-i fi revoltat. Potrivit acesteia, Kate „a dat de pământ” cu Meghan și „i-a interzis să aibă vreo legătură cu cei care fac parte din echipa ei” de la Palatul Kensington.

„Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată”, au precizat oficialii de la Palatul Buckingham pentru publicația The Mirror.

Articolul din The Sun făcea referire la un presupus incident care ar fi avut loc înainte de nunta lui Meghan cu Prințul Harry. Potrivit unei surse citate de The Sun, Kate i-ar fi zis lui Meghan că „este inacceptabil, ei sunt angajații mei și eu vorbesc cu ei”. După acest incident, relația dintre Kate și Meghan s-ar fi răcit pe fondul faptului că „Meghan s-a comportat urât cu echipa ei și, din cauza comportamentului fostei actriței, câțiva dintre angajați și-au dat demisia”.

Reacția reprezentanților Casei Regale Britanice vine și ca urmare a unui articol din Vanity Fair în care se spune că Meghan crede că presa din Marea Britanie duce o campanie de denigrare la adresa ei. „Ea crede că la un anumit nivel presa din Anglia o denigrează și, deși este conștientă de ce se întâmplă, ea încearcă să nu mai citească tot ceea ce se scrie despre ea”, a declarat pentru Vanity Fair corespondentul regal Katie Nicholl.

Într-un interviu acordat în urmă cu doi ani, Meghan a declarat că, în general, nu prea citește articolele care se scriu despre ea. „Nu citesc presa. Nu citesc nici măcar ce se zice despre Suits. Oamenii care îmi sunt apropiați sunt ca o ancoră pentru mine și mă ajută să știu cine sunt. Restul este doar zgomot”.

Citește și:
De ce nu o vei auzi niciodată pe Regină spunând că Meghan Markle este însărcinată

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people