De ce nu o vei auzi niciodată pe Regină spunând că Meghan Markle este însărcinată

Știm deja că Regina Elisabeta a II-a are o mulțime de reguli, însă aceasta este poate cea mai amuzantă.

De ce nu o vei auzi niciodată pe Regină spunând că Meghan Markle este însărcinată

Dacă îți dorești să faci parte din familia regală, trebuie să știi că trebuie să urmezi o mulțime de reguli mai puțin obișnuite.

De fapt, este un întreg protocol pe care trebuie să îl respecți de fiecare dată când te întâlnești cu un membru al familiei regale, însă nimic nu ți se va părea la fel de amuzant ca decizia Reginei de a nu folosi cuvântul „însărcinată”.

Așa cum probabil știi deja, Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este însărcinată pentru prima dată, iar vestea a adus bucurie în familia regală. Există totuși o mică problemă în modul în care membrii familiei vorbesc despre acest subiect în apropierea Reginei, deoarece, conform unui articol publicat de US Weekly, Majestatea Sa detestă cuvântul „însărcinată”.

Regina Elisabeta a II-a consideră că acesta este foarte vulgar și pur și simplu detestă pe oricine îl folosește. Ei bine, dacă te întrebai cum ai putea spune în fața Majestății Sale că o femeie este însărcinată, trebuie să știi că aceasta preferă să folosească expresia „in the family way” (pe cale să aibă o familie, n.r.).

Află că acesta nu este singurul lucru pe care îl detestă Regina Elisabeta a II-a. Astfel, potrivit aceluiași articol publicat de Us Weekly, Majestății Sale nu îi plac cartofii, supa, bebelușii prezenți la cină, costumele din trei piese, mângâierea câinilor pe care îi deține, bărbații în pantaloni scurți, papioanele false și sunetul ciocnirii cuburilor de gheață.

Destul de neobișnuit, nu?

Citește și:
„Meghan nu poate avea tot ce își dorește'- Regina Elisabeta a II-a a avut o discuție serioasă cu Prințul Harry înainte de nuntă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people