Cardi B a avut un incident neplăcut pe scenă, iar fanii au aplaudat reacția ei

Fanii au aplaudat reacția lui Cardi B după ce costumul pe care l-a purtat pe scenă s-a rupt în timpul show-ului.

Cardi B a avut un incident neplăcut pe scenă, iar fanii au aplaudat reacția ei

Cardi B a fost una dintre artistele care au cântat la festivalul de muzică Bonnaroo, din Tennessee, iar în timp ce dansa pe scenă, body-ul din paiete a început să se destrame. În mod natural, Cardi și-a dat jos costumul în spatele scenei și a reapărut în fața publicului într-un halat de baie. Fanii au apreciat reacția artistei, care nu a întrerupt nicio secundă show-ul din cauza incidentului, continuându-și concertul cu aceeași energie.

În ciuda incidentului, festivalul a marcat reîntoarcerea în forță a lui Cardi pe scenă, după ce a fost nevoită să-și anuleze câteva spectacole după intervențiile chirurgicale. De atunci, artista a declarat că nu va mai apela la operații estetice din cauza complicațiilor care apar pe parcurs. În ultima perioadă, Cardi a fost pe platourile de filmare, lucrând alături de Jennifer Lopez la filmul Hustlers. Subiectul filmului pleacă de la un articol al New York Magazine, care a detaliat povestea reală a unui grup de femei care a atras încrederea unor bărbați de pe Wall Street pentru a obține lucruri materiale.

Cardi B va face parte din grupul de stripteuze, alături de actrițe precum Lili Reinhart, Keke Palmer, Julia Stiles și Mercedes Ruehl. Julia Stiles le-a spus fanilor ei că este foarte entuziasmată pentru ceea ce urmează să se întâmple. Cardi B nu a comentat încă despre noile vești, însă publicul de abia așteaptă să o urmărească în acțiune, având în vedere experiența pe care o are ca dansatoare în cluburile de noapte.

Citește și:
Courteney Cox a avut parte de o aniversare specială alături de foștii colegi din serialul „Friends'

Foto: Twitter, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people