Când începe Survivor România 2022

Când începe Survivor România 2022? Fanii emisiunii așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon din celebrul show.

Când începe Survivor România 2022

Când începe Survivor România 2022? Fanii competiției sunt dornici să vadă un nou sezon din show-ul care a cucerit deja întreaga lume. Iar așteptarea a luat sfârșit pentru că Survivor România va începe pe 16 ianuarie 2022 pe PRO TV.

Din data de 16 ianuarie, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon Survivor România. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a făcut mai multe declarații:

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV!”

Marți, 14 decembrie, au fost anunțate în cadrul emisiunii „La Măruță” vedetele care vor face parte din echipa FAIMOȘILOR de la Survivor România 2022, competiție care se va desfășura în Republica Dominicană.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Atât concurenții din echipa FAIMOȘILOR, cât și cei din echipa RĂZBOINICILOR vor avea parte de provocări pentru a obține imunitate și avantaje. Fiecare echipă are 12 membri, iar aceștia se vor lupta pentru a câștiga titlul cel mare, dar și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Anunțul că PRO TV a achiziționat formatul SURVIVOR de la compania-mamă Acun Media, cea care până acum a colaborat cu Kanal D, a luat prin surprindere pe toată lumea. Competiția care a cucerit publicul din întreaga lume se mută la PRO TV cu tot cu prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel. 

Citește și:
Care este cel mai mare defect al lui Măruță? Prezentatorul a mărturisit, fără modestie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people