Cadoul special pe care Adela Popescu l-a primit de la băieții săi de 1 martie

Adela Popescu a primit un cadou special din partea celor doi băieți ai săi, Alexandru și Andrei, cu ocazia zilei de 1 martie.

Cadoul special pe care Adela Popescu l-a primit de la băieții săi de 1 martie

Adela Popescu a fost luată prin surprindere de către cei doi băieți ai săi, Alexandru și Andrei, pe care îi are alături de Radu Vâlcan. Cu ocazia zilei de 1 martie, aceștia i-au făcut mamei lor un cadou special și au reușit să o impresioneze extrem de tare. 

Adela Popescu a primit două mărțișoare în formă de inimă pe care Alexandru și Andrei le-au făcut la grădiniță și a ținut să le împărtășească și urmăritorilor de pe Instagram cât de mândră este de băieții ei și cât de mult apreciază gestul pe care l-au făcut. „Mărțișoare făcute de băieții mei la grădiniță. Cele mai frumoase”, a scris Adela Popescu, alături de imaginea cu mărțișoarele primite.

La începutul lunii ianuarie Adela Popescu a surprins pe toată lumea cu anunțul că este însărcinată cu al treilea copil. „Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: „Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte.” Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela Popescu în timpul emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV

Adela a decis să se retragă din emisiunea de la PRO TV, dată fiind situația generată de pandemie, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața LoraÎn luna februarie, Adela a dezvăluit că ea și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

Radu Vâlcan a vorbit despre reacția surprinzătoare pe care a avut-o în momentul în care a aflat sexul bebelușului. „Vestea am aflat-o prin telefon. Sosise rezultatul testelor genetice care implicit anunța și sexul copilului. Stăteam la un pahar cu vin împreună cu Adela în bucătărie și îmi amintesc doar că am exclamat: „Nu pot să cred că o să avem patru copii.” Dacă ne dorim fată, vom avea minim 4″, a declarat Radu Vâlcan pentru Antena 1.

Citește și:
Cu ce problemă de sănătate se confruntă acum actorul Vlad Gherman

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people