Lora s-a vaccinat anti-COVID. Primele declarații ale vedetei

Lora a dezvăluit că s-a vaccinat anti-COVID și a făcut primele declarații despre starea ei după administrarea primei doze.

Lora s-a vaccinat anti-COVID. Primele declarații ale vedetei

Lora le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare faptul că s-a vaccinat anti-COVID.

După cum știm deja, Lora este cea care prezintă acum emisiunea „Vorbește Lumea” de pe PRO TV, alături de Cove, după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară cu un băiețel. Astfel că, Lora a decis să se vaccineze în urma faptului că intră în contact cu destul de multe persoane în cadrul emisiunii și nu dorește să îi pună în pericol pe ceilalți, dar nici pe ea.

Lora a filmat momentul în care s-a vaccinat anti-COVID și le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că este al zecelea vaccin pe care îl face până acum. „Cred că e al zecelea vaccin din viața mea. Am făcut eforturi să am creierii intacți… că nah… e și cel mai faimos vaccin dintre toate pe care le-am făcut”, a fost mesajul Lorei pe Instagram.

Lora a făcut și un live pe Facebook, în cadrul căruia a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor cu privire la starea ei de sănătate după administrarea primei doze. Artista a dezvăluit dacă a avut sau nu reacții adverse. „Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău. (…) Nu mi-a fost rău, nu mă doare mâna, nu am nimic.”

De asemenea, Lora a vorbit și despre decizia ei de a se vaccina acum împotriva COVID-19, mai mulți fani întrebând-o de ce a luat această hotărâre. „M-am vaccinat din cauza meseriei din televiziune pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Sunt oameni care vin acolo cu tot felul de afecțiuni. Aș înnebuni să știu că vreun invitat de-al meu care are probleme de sănătate ar lua nenorocirea asta și să pățească ceva după…”, a mai spus Lora într-un live de pe Facebook.

Citește și:
Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar..'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people