Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar..”

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este în plină desfășurare, așa că numeroase celebrități au vorbit despre intenția lor de a se vaccina sau nu.

Ce spune Teo Trandafir despre vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar..”

Etapa a doua de vaccinare împotriva coronavirusului ar trebui să demareze vineri, pe 15 ianuarie în România. De la debutul campaniei s-au vaccinat peste 100.000 de români, în speță lucrători în domeniul medical, iar după finalizarea acestei etape se va trece la populația considerată la risc, în funcție de vârstă și comorbidități, și la personalul esențial.

În timp ce nume cunoscute din showbiz-ul autohton se declară retincente cu privire la ideea de a se vaccina împotriva COVID-19, există și personalități care nu au stat pe gânduri și au anunțat că au intenția de a face acest vaccin.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete din România și a acordat recent un interviu în care și-a exprimat clar părerea cu privire la vaccinul anti-COVID: „O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a declarat Teo Trandafir pentru Ciao.

Și Simona Halep, aflată în acest moment pe locul al doilea în clasamentul WTA, a anunțat că va face vaccinul anti-COVID, atunci când acesta va fi accesibil pentru majoritatea populației din România.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a declarat Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, pentru Știrile Pro TV.

Simona Halep a vorbit cu reporterii GSP despre cum s-a simțit în perioada când a aflat că a fost depistată cu coronavirus: „M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă”.

Citește și:
Mesajul lui Raed Arafat pentru românii care refuză vaccinarea

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people