Billie Eilish a cerut un ordin de restricție împotriva unui bărbat care îi trimite scrisori de amenințare

„Nu poți obține ceea ce vrei, decât dacă ceea ce vrei este să mori pentru mine”, i-a scris Hearle lui Billie Eilish într-una dintre scrisori.

Billie Eilish a cerut un ordin de restricție împotriva unui bărbat care îi trimite scrisori de amenințare

Billie Eilish a cerut un ordin de restricție împotriva lui John Matthews Hearle, un bărbat în vârstă de 23 ani, anunță site-ul E! News. Conform documentelor, se pare că artista a solicitat ordine de restricție inclusiv pentru părinții săi, Maggie Baird și Patrick O’Connell.

Billie Eilish afirmă că în ultimele șase luni, Hearle a agresat-o și a amenințat-o, iar în luna august a anului trecut, acesta a început să lase scrisori „extrem de deranjante și amenințătoare” pe proprietatea familiei sale. „Nu poți obține ceea ce vrei, decât dacă ceea ce vrei este să mori pentru mine”, i-a scris Hearle într-una dintre scrisori.

Cântăreața a precizat și că de multe ori bărbatul obișnuia să doarmă pe proprietatea școlii din apropierea casei ei „și mă fixa cu privirea când intram sau ieșeam din casă. De fiecare dată când conduc spre casă mă curpinde o stare de anxietate, temându-mă că Hearle va fi acolo așteptându-mă și, de obicei se află acolo. După ce întru pe alee și cobor din mașină, îl aud pe Hearle vorbind cu el însuși pe un ton amenințător, ceea ce îmi mărește și mai mult nivelul de anxietate. Ori de câte ori Hearle mă vede, îmi spune întotdeauna ceva sau face un semn sau un gest îndreptat către mine… De exemplu, recent, în timp ce îmi parcam mașina pe alee, mi-a arătat un gest ca și când ar vrea să îmi taie capul.”

Cântăreața în vârstă de 19 ani a mai precizat în declarație și că „prezența și hărțuirea constantă a lui Hearle îmi provoacă anxietate, frică și stres emoțional”, chiar și atunci când e însoțită de o firmă de securitate.

De asemenea, și tatăl său a vorbit despre teama pe care familia lor o resimte din cauza amenințărilor constante ale lui Hearle. „Eu și familia mea ne simțim vulnerabili și nesiguri pentru că nu știm de ce e capabil Hearle sau ce intenții are față de fiica mea.”

Citește și:
Mărturia lui Evan Rachel Wood arată dimensiunile abuzului la care a fost supusă de Marilyn Manson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people