„Allied”, filmul in care joaca Brad Pitt si Marion Cotillard, are trailer oficial

Coincidenta sau nu, ieri, cand a fost anuntat si divortul Pitt-Jolie, a aparut si trailerul filmului „Allied” in care joaca Brad Pitt si Marion Cotillard.

„Allied”, filmul in care joaca Brad Pitt si Marion Cotillard, are trailer oficial

De ce ne surprinde ca ieri a fost lansat trailerul acestui film in care joaca Brad Pitt si Marion Cotillard? Ei bine, in cazul in care nu ai aflat deja, Angelina Jolie a depus actele de divort pe data de 15 septembrie, insa abia ieri acest lucru s-a aflat.

Totodata, in presa internationala a aparut un zvon conform caruia Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie cu Marion Cotillard, iar Jolie a aflat de fapta sa angajand un detectiv privat.

Desigur, nimeni nu a confirmat aceasta poveste, insa oamenii au inceput deja sa compare situatia cu cea in care Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston pentru a fi cu Angelina Jolie.

Citeste si:
Brad Pitt vorbeste despre divortul de Angelina Jolie

Nu putem sa nu ne intrebam daca lansarea trailerului si aparitia acestui zvon in aceeasi zi sunt o simpla coincidenta sau este vorba de o strategie de publicitate. Totodata, ne intrebam daca exista intr-adevar o relatie intre Brad Pitt si Marion Cotillard, mai ales ca producatorul filmului, Graham King, a declarat pentru o publicatie ca cei doi s-au inteles din prima clipa, intre ei fiind vorba de o „chimie electrica'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people