Anghel Damian, primele declarații despre relația cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian a vorbit pentru prima dată despre relația cu Theo Rose.

Anghel Damian, primele declarații despre relația cu Theo Rose: "Nu a înșelat nimeni pe nimeni"

Anghel Damian a vorbit pentru prima dată despre relația cu Theo Rose, după apariția imaginilor în care cei doi se sărutau și erau surprinși în ipostaze tandre.

Așa cum probabil știi deja, Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

Până de curând, Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și foarte puțină lume știa că cei doi nu mai formează un cuplu. După apariția imaginilor cu Theo Rose, Anghel Damian, care este actor, scenarist și regizor, a făcut unele precizări despre relația cu aceasta.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro.

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de 9 ani

Anul trecut, Anghel Damian, care a fost scenaristul serialului Vlad, a făcut mărturisiri în cadrul emisiunii „La Măruță” despre povestea de dragoste pe care o trăia alături de Lia Bugnar, cunoscuta actriță, regizoare și scenaristă. Pe lângă relația lor amoroasă, cei doi au colaborat și în viața profesională.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la Vlad. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Nu ne criticăm. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație fericită, armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian în emisiunea de la PRO TV.

Ce spune Theo Rose despre relația cu Anghel Damian

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Tânăra a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre infidelitate, că noua ei relație nu are legătură cu despărțirea de Alex Leonte.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat vedeta.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people