Alex Leonte, primele declarații despre despărțirea de Theo Rose: „În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste…”

În urma imaginilor apărute cu Theo Rose alături de noul ei iubit, Anghel Damian, fostul partener al artistei, Alex Leonte, a făcut primele declarații.

Alex Leonte, primele declarații despre despărțirea de Theo Rose: "În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste..."

În urma imaginilor apărute cu Theo Rose alături de noul ei iubit, Anghel Damian, fostul partener al artistei, Alex Leonte, a făcut primele declarații prin intermediul rețelelor de socializare.

Tânărul le-a mulțumit fanilor pentru mesaje și a ținut să precizeze că despărțirea dintre el și Theo Rose a avut loc cu ceva timp în urmă și nu a fost vorba despre infidelitatea lui sau a artistei.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc, însă, să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a scris Alex Leonte pe rețelele de socializare.

Leonte, care a format un cuplu cu Theo Rose timp de 5 ani, a mai precizat că nu vrea să mai facă alte declarații cu privire la acest subiect și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

„În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a completat Alex Leonte.

Theo Rose, surprinsă alături de noul partener, Anghel Damian

Theo Rose a luat prin surprindere pe toată lumea după ce au apărut imagini în care vedeta a fost surprinsă alături de noul ei iubit. Bărbatul cu care Theo Rose formează acum un cuplu este actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul Clanul de la PRO TV în care joacă și artista.

Theo Rose, în vârstă de 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, au fost surprinși de paparazzi în timp ce mergeau îmbrățișați și se sărutau, imaginile fiind realizate la finalul lunii iulie.

Până de curând, Theo Rose a avut o relație de cinci ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, și foarte puțină lume știa că cei doi nu mai formează un cuplu. După apariția imaginilor cu noul ei iubit, artista a făcut unele precizări despre despărțirea de Alex Leonte și noua ei relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”, a spus Theo Rose.

Tânăra a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre infidelitate, că noua ei relație nu are legătură cu despărțirea de Alex Leonte.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a adăugat vedeta.

Citește și:
Delia, declarații neașteptate despre relația cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people