Andrei Ștefănescu, mărturisiri despre cel de-al doilea divorț: „Este o experiență”

În luna noiembrie a anului trecut, Andrei Ștefănescu dezvăluia că el și soția lui, Antonia, au pus punct relației lor de șapte ani.

Andrei Ștefănescu, mărturisiri despre cel de-al doilea divorț: „Este o experiență”

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia, au decis să se despartă în vara anului 2020. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare anul trecut, în luna noiembrie, că el și Antonia s-au despărțit, după o relație de șapte ani și că divorțul s-a finalizat în septembrie, la notar, pe cale amiabilă. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2019. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia. Au împreună și un băiețel, pe nume Ayan.

Acum, după mai bine de un an de la separare, Andrei Ștefănescu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre divorț și a dezvăluit cum s-a raportat el la această experiență prin care a trecut. „Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte”, a spus Andrei Ștefănescu.

Recent, s-a aflat că Antonia, fosta parteneră a lui Andrei Ștefănescu, s-a despărțit de Vincenzo Aiello, după o relație care a durat șase luni. Antonia a fost cea care a dezvăluit pentru ciao.ro că ea și Vincenzo Aiello, un fost concurent de la Chefi la cuțite, au pus capăt poveștii lor de dragoste. „Nu e oficial…Nu!”, a fost răspunsul pe care Antonia l-a dat atunci când a fost întrebată dacă mai este împreună cu Enzo.

La câteva luni de la despărțirea de Antonia, Andrei Ștefănescu a vorbit în emisiunea „Xtra Night Show” despre relația pe care o are cu mama copilului său, spunând că totul este foarte bine, au o relație amicală, totul pentru fiul lor, Ayan, care trebuie să îi aibă alături pe ambii părinți, chiar dacă în acte nu mai sunt soț și soție.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia, de care s-a despărțit în 2012.

Citește și:
George Burcea, dezvăluiri despre divorțul de Andreea Bălan: „Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people