Cine este fosta Miss UK care a devenit mai bogată decât Regina Angliei. Suma fabuloasă pe care a primit-o după divorț

În urma divorțului de soțul ei miliardar, Kirsty Bertarelli e mai bogată decât însăși regina.

Cine este fosta Miss UK care a devenit mai bogată decât Regina Angliei. Suma fabuloasă pe care a primit-o după divorț

Fosta Miss UK Kirsty Bertarelli este oficial cea mai înstărită proaspătă divorțată din Marea Britanie.

Modelul și cantautoarea de muzică pop în vârstă de 50 de ani a divorțat în secret de soțul ei miliardar, Ernesto, potrivit tabloidului Daily Mail, după un mariaj de 21 de ani.

Averea celor doi fusese estimată la 9.2 miliarde de lire sterline când au fost incluși, pe locul 14, în topul Sunday Times Rich List din acest an. Din această sumă ce depășește produsul intern brut al multor țări, Kirsty va primi, aparent, 350 de milioane de lire sterline (plus casa estimată la 52 de milioane de lire), ceea ce o transformă în cea mai înstărită femeie născută în UK, cu avere obținută în urma unui divorț. Prin comparație, subliniază Daily Mail, averea reginei Elisabeta a II-a este estimată la 365 de milioane de lire.

În plus, Kirsty va păstra casa estimată la 52 de milioane de lire pe care cuplul și-a cumpărat-o anul acesta lângă lacul Geneva din Elveția. Ea mai deține și o casă de vacanță în stațiunea de ski Gstaad, care valorează 8 milioane de lire.

Cuplul Bertarelli a semnat, aparent, un acord prenupțial în 2000, când s-au căsătorit. Cei doi au trei copii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Născută Roper într-un orășel din Staffordshire, Kirsty a fost încoronată Miss UK în 1988. În 2000, ea a colaborat la scrierea piesei Black Coffee a trupei All Saints, care a devenit un hit mondial. Kirsty l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț la o cină în Sardinia.

În vârstă de 56 de ani, Ernesto Bertarelli s-a născut la Roma, în Italia, într-o familie care și-a construit averea din biotehnologie. Cetățean elvețian, Bertarelli conduce firma de investiţii Waypoint şi are afaceri în imobiliare şi în sănătate. El se află acum în spatele uneia dintre cele mai mari afaceri din industria medicală europeană – Affidea, care a deschis și în România peste 30 de centre de imagistică.

Divorțul celor doi s-a făcut, potrivit surselor Daily Mail, pe cale amiabilă.

Citește și:

Gina Pistol, dezvăluiri despre divorțul părinților ei: „M-am simțit a nimănui'

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video