Noi informații despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV

Shannen Doherty este extrem de optimistă în ceea ce privește starea sa de sănătate, mărturisind că își dorește să mai trăiască mult timp de acum încolo.

Noi informații despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV

În 2015, Shannen Doherty, cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer de sân în stadiul IV. De atunci, actrița a suferit operații, chimioterapie și radioterapie și continuă o luptă grea cu boala.

Recent, într-o coferință dedicată prezentării noului său film List of a Lifetime, Shannen a vorbit despre boala sa, dar și despre modul în care și-ar dori ca oamenii să îi perceapă pe cei bolnavi de cancer. „Simt că este responsabilitatea mea să vorbesc despre cancer și poate să îi educ mai mult pe oameni și să îi fac să înțeleagă că persoanele bolnave de cancer în stadiu IV sunt cât se poate de vii și de active. Soțul meu spune că nu ți-ai da niciodată seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nu prea vorbesc despre asta. E parte din viața mea în acest moment”, a spus actrița, potrivit People.

Aceasta a adăugat și faptul că își dorește să mai trăiască mulți ani de acum încolo. „Nu am o listă de lucruri pe care vreau să le fac pentru că o să fiu persoana care a trăit cel mai mult cu cancer. Vreau doar să trăiesc. Ăsta e singurul lucru de pe lista mea în acest moment.”

Într-un interviu pentru ELLE USA, Shannen Doherty a declarat că experiența pe care a avut-o cu boala a ajutat-o să distrugă toate barierele pe care și le pusese din cauza industriei showbiz-ului și a tabloidelor. „Cred că atunci când vine vorba de persoane bolnave de gradul IV, oamenii își imaginează pe cineva cu un veșmânt gri de spital, privind pe o fereastră de pe patul de moarte. Nu văd un pacient bolnav cu cancer când mă uit la Shannen”, a mărturisit soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko.

De asemenea, actrița este și ambasadoarea Fundației Stand Up to Cancer, prin intermediul căreia își dorește să ajute persoanele care se confruntă cu această boală, și în egală măsură pe familiile acestora. „Mulțumită platformei de care dispun, pot să ajung la mai mulți oameni și să îi ajut, să îi fac să conștientizeze problema, să strâng bani sau să ajut familiile acestora.”

Citește și:
Stanley Tucci a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people