Val Kilmer, declarații emoționante despre lupta sa cu cancerul la gât: „Aleg între a respira și a mânca”

Val Kilmer a povestit pentru revista PEOPLE despre cel mai recent documentar al său, în care nu ezită să se arate așa cum e, după ani lungi de suferință.

Val Kilmer, declarații emoționante despre lupta sa cu cancerul la gât: „Aleg între a respira și a mânca”

La șase ani de la un diagnostic de cancer la gât, tratamente de radioterapie și chimioterapie, și o traheotomie care i-a afectat permanent vocea, Val Kilmer e gata pentru o nouă viață.

Vedeta de 61 de ani apare pe coperta noului număr PEOPLE, și s-a folosit de ocazie pentru a vorbi despre noul documentar Amazon Original, Val. Filmul este co-regizat de Leo Scott și Ting Poo și produs de Kilmer și de copiii săi.

„Acum că este mai dificil să vorbesc, vreau să-mi spun povestea mai mult ca niciodată”, spune Kilmer în documentarul care aruncă o privire intimă asupra vieții personale și profesionale a vedetei din Top Gun, și mai ales pe lupta lui împotriva cancerului și pe recuperarea sa. Filmul nu evită momentele vulnerabile, nici lupta actorului cu noile sale limitări fizice, cum ar fi nevoia de a folosi un tub de alimentare.

„Evident, sunt mult mai rău decât simt”, spune Kilmer în film, cu vocea subțire și răgușită. „Nu pot vorbi fără să-mi înfig ceva în această gaură [din gât]. Trebuie să aleg între a respira și a mânca. Este un obstacol care este foarte prezent pentru cine mă vede.

Zvonurile legate de problemele de sănătate ale lui Kilmer au început să apară în 2015. La început, starul a negat că ar avea o tumoare, deși cineva apropiat lui a declarat pentru E! News că actorul face niște analize la spitalul din Los Angeles. În 2016, Michael Douglas a alimentat zvonurile conform cărora Kilmer ar fi avut cancer. Kilmer a răspuns comentariilor de pe Facebook, spunând despre colegul lui că este „prost informat”, dar în aprilie, a recunoscut că a avut un cancer vindecabil.

Val Kilmer a jucat alături de fiica lui în filmul Paydirt, lansat în 2020. „Sunt atât de mândră că acum este complet vindecat”, a spus Mercedes Kilmer, care a adăugat: „pare că industria entertainment-ului s-a schimbat destul de mult și acum au loc și persoanele cu dizabilități.”

Citește și:

Sofia Vergara dezvăluie pentru prima dată că fost diagnosticată cu cancer de tiroidă

Foto: PR, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people