Stanley Tucci a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer

În urmă cu trei ani, actorul Stanley Tucci a fost diagnosticat cu cancer oral.

Stanley Tucci a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer

Stanley Tucci a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Actorul în vârstă de 60 de ani a declarat într-un interviu pentru revista Vera că în urmă cu trei ani a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a precizat că medicii i-au depistat o tumoră de mari dimensiuni la baza limbii. „Era prea mare pentru a fi operată, așa că a trebuit să fac radiații și chimioterapie, a spus actorul din Supernova.

Stanley Tucci a povestit că prima sa soție, Kate Tucci, a fost nevoită să urmeze un tratament similar, după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar. Aceasta a murit în aprilie 2009 la vârsta de 47 de ani. „Mi-am jurat că nu o să fac niciodată așa ceva, pentru că prima mea soție a murit de cancer și a fost oribil să o văd trecând prin aceste tratamente ani la rând.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

În același interviu, Tucci a vorbit și despre impactul pe care boala sa l-a avut asupra familiei. Acesta are cinci copii: Nicolo, Isabel și Camilla, din căsnicia cu Kate Tucci, și Matteo și Emilia, din cel de-al doilea mariaj, cu Felicity Blunt. „Copiii s-au purtat minunat, dar a fost greu pentru ei. M-am hrănit prin intermediul unui tub timp de șase luni și de-abia am reușit să ajung la ceremonia de terminare a liceului a gemenilor (Nicolo și Isabel).”

În momentul de față, starea de sănătate a actorului este una bună, acesta dezvăluind că sunt șanse mici să sufere de o recidivă. Cu toate acestea, diagnosticul teribil primit în urmă cu trei ani i-a schimbat complet percepția asupra vieții. Cancerul te face mai speriat și mai puțin speriat în același timp. Mă simt mult mai bătrân decât mă simțeam înainte să fiu diagnosticat. Dar cu toate astea tot vrei să reușești și să faci lucruri”, a concluzionat actorul.

Citește și:
Val Kilmer, declarații emoționante despre lupta sa cu cancerul la gât: „Aleg între a respira și a mânca'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video